![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, Oto fakty: Wczoraj otrzymała ATI Radeon 9250, aby zainstalować w eMachines T4010. Przeczytaj na temat potencjalnych problemów z instalacją, tak zrobiłem, czy na pokładzie, aby wyłączyć sterownik wideo (Intel 82865G Graphics kontrolera) w trybie awaryjnym systemu Windows. Po zainstalowaniu karty, uruchamiany bezpośrednio do BIOS-u, zmiana konfiguracji wideo do PCI, zapisane zmiany, zamknij komputer, włączony monitor podłączenia do nowej karty, a następnie umieszczona w CD-ROM-u, który mówi, ATI Catalyst. Nie były w stanie uzyskać przeszłości "Błąd INF ... Video Driver nie znaleziono ... Instalator nie mógł zakończyć instalację. Spróbuj konfiguracji karty graficznej ze standardowego sterownika VGA przed uruchomieniem instalacji." Tymczasem ekranie wiadomości zachować popping up próbuje ponowna Intel kontrolera. (Jest też "Intel Pro i sterowniki kart sieciowych", ale kiedy usunąć, że nie mogę dostać się na internecie, więc sądzę, że musi pozostać). Czy rozebrany i ponownie umieścić coś razem około 6 różnych porach bez powodzenia. Następnie udał się do wsparcia na stronie AMD, która miała do mnie "737-20870: Jak zainstalować ATI produktu". Kolejno przez wszystkie te kroki. Masz do punktu, w którym byłem w celu pobrania oprogramowania, a stał się bardzo nerwowy, gdy skierowane do mnie, aby zamknąć swoje żywo anti-virus/firewall/remote oprogramowania przed przystąpieniem do instalacji ATI pobrania. (Nie). Masz więcej nerwowy, gdy ostrzeżenie zabezpieczeń wykazało wydawcę jako "Nieznany", zamiast "ATI Technologies Inc" Pobieranie istnieje, ale jestem w stanie go otworzyć. Wiem, że sprzęt został prawidłowo zainstalowany, ponieważ wykryto Intel stronie ATI Radeon serii 9250. Po prostu nie wiedzą jak uzyskać sterownik / oprogramowanie do prawej. Czy aż do 2 am czytanie postów i próbuje uzyskać prawo do pracy. (Również zapoznać się robi obecnie czyszczenia starych sterowników, ale również w jaki sposób można naprawdę bałagan systemie.) Jestem gotowy do statku zacerować rzeczą wstecz, chyba że ktoś może mi pomóc tutaj. Jest to środek ostateczny. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli widzisz na ekranie, wyglądają na stare Intel urządzenie w Menedżerze urządzeń i sprawdź, czy możesz ją wyłączyć, należy ponownie uruchomić system Windows i będzie próbował zainstalować podstawowe VGA dla kart Radeon, jeśli jest wykryte w Menedżerze urządzeń, jak również. Także nie martw się o pop, otwarte sterowniki można pobrać i zobaczyć, czy to, że poprawki.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|