menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

ATI Radeon 9250 nočná mora

Reply

Thread Tools
Old 5. júna 2009, 11:52
Nový člen skupiny

Ahoj všetci,

Tu sú fakty:
Včera dostala ATI Radeon 9250 inštalovať v eMachines T4010.
Prečítajte si o možných problémoch s inštaláciou, tak som sa uistiť, vypnúť palube ovládač (Intel 82865G Graphics radič) v núdzovom režime Windows. Nainstaloval som kartu, nastartoval priamo v BIOSu, zmenil video config sa PCI, uložili zmeny, vypnite počítač zapnutý monitor pripojenie na novú kartu, potom klásť na CD-ROM, ktorý hovorí, ATI Catalyst. Neboli schopné získať minulosti "Chyba INF ... Video Driver nebol nájdený ... Setup nemohol dokončiť inštaláciu. Skúste nastaviť grafický adaptér so štandardným VGA vodiča pred spustením inštalácie." Medzitým obrazovke správy zachovať odprýskávání hore snažím přeinstalovat Intel radič. (Je to tiež "Intel Pro sieťové adaptéry a ovládače", ale keď som vymazať že nemôžem dostať na internet, tak som predpokladať, že musia zostať.)

Vzali na seba a dal to zase dohromady asi 6 rôznych obdobiach bez šťastia. Potom šiel na podporu procesorov AMD na webových stránkach, ktoré sa mi na "737-20870: Ako nainštalovať vaše ATI Product". Prešli všetky tieto kroky. Dostali do bodu, kedy som bol na ich stiahnutie software, a stala sa veľmi nervózny, keď mi v réžii zatvoriť mojich živých anti-virus/firewall/remote softvér pred pokusom o inštaláciu ATI stiahnutie. (Ja nie). Mám viac nervózny, keď sa bezpečnostné varovanie ukázalo ako vydavateľ "Neznámy", namiesto "ATI Technologies Inc" Tento súbor na stiahnutie je tu, ale já jsem nemohla otvoriť.

Viem, že hardvér bol nainštalovaný správne, pretože Intel webových stránkach zistené ATI Radeon 9250 séria. Len neviete, ako sa dostať vodič / softvér potrebné pravdu. Bol až do 2 hodín čítania miesta a snaží sa dostať k práci právo. (Tiež prečítať robiť čistiace zo starej ovládače, ale aj spôsob, ktorý môže vážne skomplikovať vášho počítača.) Am pripravená loď sa látat vec späť, ak niekto pomôže mi. To je posledná možnosť. Vďaka.
Old 5. júna 2009, 17:12
Darcu Skupina

Ak uvidíte na obrazovke, pozrite sa na starý Intel zariadenia v Správcovi zariadení a zistite, či je možné ho vypnúť, reštartovať Windows a pokúsi nainštalovať základné VGA pre Radeon keď je detekovaný v Správcovi zariadení rovnako. Tiež sa nemusíte starať o otváranie okien, otvorené ovládače ste si stiahli a zistite, či to, že korekcie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.