мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

АТИ Радеон 9250 ноћна мора

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2009, 11:52
Нови члан групе

Default АТИ Радеон 9250 ноћна мора

Поздрав свима,

Ево чињеница:
Јучер примила АТИ Радеон 9250 инсталирате у еМацхинес Т4010.
Прочитајте о могућих проблема са инсталацијом, на тај начин ЈА је направљен сигуран за онемогућити возач онбоард видео (Интел 82865Г Грапхицс контролор) у Уиндоуси Сигуран Начин. Ја инсталирате картицу, боотед директно у БИОС, променио у цонфиг видео ПЦИ, спремају промене, искључивања рачунара, монитора комутирана веза на нову картицу, а затим ставити у ЦД-РОМ-а, који каже АТИ Цаталыст. Су били у могућности за добити прошлости "ИНФ Еррор ... Видео Дривер нот фоунд ... Постављање није био у могућности да бисте довршили инсталацију. Покушајте подешавање екрана адаптер са стандардним ВГА дривер пре покретања сетуп." У међувремену, екран порукама одржавати поппинг уп покушава поново инсталирати Интел контролер. (Ту је и "Интел Про Нетуорк Адапторс и Дриверс", али кад сам избрисати да ја не могу добити на интернет, па претпостављам да мора да остане.)

Су се и поред ставити ствар вратити заједно око 6 различитих пута без среће. Онда је отишао за подршку на АМД уеб странице, које су ми се на "737-20870: Како инсталирати АТИ ваш производ". Прошли кроз све оне кораке. Имаш на месту где ми је скинути њихов софтвер, те је постао јако нервозан кад је усмерен на мене затворити свој ливе анти-вирус/фиреуалл/ремоте софтвер пре него што покушате да инсталирате АТИ скидати. (Ја нисам). Имаш више нервозна када безбедносних упозорења издавача исказали као "Ункноун", уместо "АТИ Тецхнологиес Инц" Величина датотеке је тамо, али ја сам немоћан за Отворен Интернет.

Знам хардвера је исправно инсталиран, јер је Интел уебсите откривен је АТИ Радеон 9250 серију. Само не знам како доћи возач / софтвер бити у праву. Била до 2 читајући постове и покушавају добити данашји за посао десно. (Такође прочитајте о догађај чишћење из старе дривер, али и како се то заиста може замрсити ваш систем.) Ам брод је спреман за повратак кочити ствар, осим ако неко може помоћ мене вањска страна овдје. Ово је последња љетовалиште. Хвала.
Old 5. јуни 2009, 17:12
Донаторска Група

Default АТИ Радеон 9250 ноћна мора

Ако можете видети екран, потражите старе Интел уређај у Девице Манагер и видети ако можете да га искључите, поново и Уиндоус ће покушати инсталирати основни ВГА за Радеон ако је откривен у Девице Манагер ас уелл. Такође, не брините о попупс, отворили сте преузели возача и види да ли га исправци.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
АТИ Радеон 7500 мастерхасееб Грапхицс Цардс & Мониторс 1 6 децембар 2008 05:24
Могући Вирус ноћна мора: Буббле Вирус, Спыуаре и безбедност 51 1 новембар 2008 10:27
Радеон Кс850про АГП Семпрон Грапхицс Цардс & Мониторс 4 2 јануар 2008 15:53
Угх, изградња пц је ноћна мора. Савет молим. Тачка Јацкула Генерал Хардуаре Цхат 11 27 децембар 2007 11:59
Радеон Цард тхеолдман Грапхицс Цардс & Мониторс 6 11. јуна 2007 23:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц