az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

ATI Radeon 9250 kabus

Reply

Konu Araçları
Old 5 Haziran 2009, 11:52
Yeni Üye Grubu

Default ATI Radeon 9250 kabus

Merhaba herkes,

İşte gerçekler's:
Dün eMachines olarak T4010 yüklemek için ATI Radeon 9250 aldım.
Oku yüklemeye potansiyel sorunlar hakkında, bu yüzden emin Teknede Video sürücü Windows Güvenli Modda (Intel 82865G Graphics controller) devre dışı bırakmak için. Ben doğrudan BIOS olarak açılmış, video PCI, değişiklikler, bilgisayarı kapatın kaydedilir için yapılandırma değiştirildi, kartın yüklü yeni kartına monitör bağlantısı açık, sonra da CD-ROM koymak olan ATI Catalyst söyledi. Daha önce "INF Hata ... Video Sürücüsü Bulundu ... Kur yükleme işlemini tamamlamak mümkün değildi. Kurulum kurulum çalıştırmadan önce bir standart VGA sürücüsü ile görüntü bağdaştırıcınızda çalışın kurtulabilmek mümkün mü." Bu arada, ekran mesajları Intel denetleyicisini yeniden çalıştığınız kadar popping tutun. (Bu aynı zamanda bir "Intel Pro ağ bağdaştırıcıları ve Sürücüler", ama ben bu internet üzerine, böylece kalmalıdır kabul can't get silmek's.)

Hiç şans ile appart almış ve birlikte hakkında bir şey koymak 6 farklı kere. Sonra AMD web sitesinde, bu "737-20870 götürdü: Nasıl Kurulur destek gittim ATI Ürün". Tüm bu adımları geçti. Bağlantı noktası var nerede ve yazılımı indirmek için, çok zaman ATI yüklemeyi kurmak başlamadan önce canlı anti-virus/firewall/remote yazılım yakın bana yönelik sinir oldu oldu. (I didn't). Var daha bir güvenlik uyarısı ile yayıncı "" Bilinmeyen yerine "ATI Technologies Inc gösterdi" sinir İndirme var, ama açamadık duyuyorum.

Çünkü Intel Websayfası ATI Radeon 9250 serisi tespit donanım doğru yüklenmiş olduğunu biliyoruz. Sadece nasıl sürücü almak bilmiyorum / yazılım için doğru. Kadar 2 oldu mesaj okuma ve bu doğru iş için çalışıyorum. (İyi de eski sürücüleri bir temizlik yapıyorsun hakkında da okumak nasıl gerçekten sisteminin karmaşa olabilir.) Geri lanetlemek şey gemi hazır mıyım, eğer biri bana yardımcı olabilir. Bu bir son çare olduğunu. Teşekkürler.
Old 5 Haziran 2009, 17:12
Bağış Grubu

Default ATI Radeon 9250 kabus

Eğer, Aygıt Yöneticisi'nde eski Intel cihaz arayın ekran görebilir ve eğer onu devre dışı bırakmak için yeniden başlatın ve Windows eğer Aygıt Yöneticisi'ni de tespit ettiğimiz için Radeon için temel VGA yüklemeye çalışacaktır bakın. Ayrıca, popup'lara hakkında indirdiğiniz görmek sürücüleri açık endişelenmeyin bu düzeltmeleri daha.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):