ATI Radeon 9250 кошмар Привіт всім,
Ось факти:
Вчора отримав ATI Radeon 9250 для установки в Emachines T4010.
Читайте про потенційні проблеми з установкою, тому я переконався, щоб вимкнути драйвер вбудовану відео (Intel 82865G Графічний контролер) в безпечному режимі Windows. Я встановив карту, завантаження прямо в BIOS, змінив відео в конфігурації PCI, збережені зміни, вимкніть комп'ютер, включив монітор зв'язку на нову картку, а потім поклав на компакт-диску, який говорить ATI Catalyst. Не змогли пройти "INF Помилка ... відео драйвер не знайдено ... Програмі установки не вдалося завершити установку. Спробуйте встановити відеоадаптер з стандартний драйвер VGA до запуску програми установки. Тим часом, екранні повідомлення тримати вискакують намагається перевстановити контролер Intel. (Там також "Intel Pro мережевих адаптерів і драйверів", але при видаленні що я не можу отримати на Інтернет, тому я припускаю, що повинно залишитися.)
Взяли один від одного і поклав назад річ разом близько 6 різних часів, не пощастило. Потім пішов до підтримки на сайті AMD, яка прийняла мене "737-20870: Як встановити вашу ATI Продукт". Пройшов через всі ці кроки. Дійшло до того, де я повинен був завантажити своє програмне забезпечення, і стала дуже нервував, коли він доручив мені в моєму житті anti-virus/firewall/remote програмного забезпечення перед встановленням Завантажити ATI. (Я не робив). Є ще нервують, коли попередження про безпеку показав, видавець, як "невідомо", замість "ATI Technologies Inc" Завантажити є, але я не можу відкрити її.
Я знаю, що пристрої були встановлені правильно, тому що веб-сайт Intel виявила ATI Radeon 9250 Series. Просто не знаю, як отримати драйвера / програмне забезпечення, щоб бути правим. Був до 2 ранку читання повідомлень і намагається отримати цю роботу права. (Читайте також про роблять прибирання зі старих драйверів, а також про те, може дійсно безлад у вашу систему.) Чи готовий поставляти латання річ назад, якщо хтось може допомогти мені тут. Це крайній захід. Спасибо. |