менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

ATI Radeon 9250 кошмар

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 червня 2009, 11:52
Нові члени групи

Default ATI Radeon 9250 кошмар

Привіт всім,

Ось факти:
Вчора отримав ATI Radeon 9250 для установки в Emachines T4010.
Читайте про потенційні проблеми з установкою, тому я переконався, щоб вимкнути драйвер вбудовану відео (Intel 82865G Графічний контролер) в безпечному режимі Windows. Я встановив карту, завантаження прямо в BIOS, змінив відео в конфігурації PCI, збережені зміни, вимкніть комп'ютер, включив монітор зв'язку на нову картку, а потім поклав на компакт-диску, який говорить ATI Catalyst. Не змогли пройти "INF Помилка ... відео драйвер не знайдено ... Програмі установки не вдалося завершити установку. Спробуйте встановити відеоадаптер з стандартний драйвер VGA до запуску програми установки. Тим часом, екранні повідомлення тримати вискакують намагається перевстановити контролер Intel. (Там також "Intel Pro мережевих адаптерів і драйверів", але при видаленні що я не можу отримати на Інтернет, тому я припускаю, що повинно залишитися.)

Взяли один від одного і поклав назад річ разом близько 6 різних часів, не пощастило. Потім пішов до підтримки на сайті AMD, яка прийняла мене "737-20870: Як встановити вашу ATI Продукт". Пройшов через всі ці кроки. Дійшло до того, де я повинен був завантажити своє програмне забезпечення, і стала дуже нервував, коли він доручив мені в моєму житті anti-virus/firewall/remote програмного забезпечення перед встановленням Завантажити ATI. (Я не робив). Є ще нервують, коли попередження про безпеку показав, видавець, як "невідомо", замість "ATI Technologies Inc" Завантажити є, але я не можу відкрити її.

Я знаю, що пристрої були встановлені правильно, тому що веб-сайт Intel виявила ATI Radeon 9250 Series. Просто не знаю, як отримати драйвера / програмне забезпечення, щоб бути правим. Був до 2 ранку читання повідомлень і намагається отримати цю роботу права. (Читайте також про роблять прибирання зі старих драйверів, а також про те, може дійсно безлад у вашу систему.) Чи готовий поставляти латання річ назад, якщо хтось може допомогти мені тут. Це крайній захід. Спасибо.
Old 5 червня 2009, 17:12
Донор групи

Default ATI Radeon 9250 кошмар

Якщо ви бачите на екрані, подивіться на старі пристрої Intel за допомогою диспетчера пристроїв і подивитися, якщо ви можете відключити її, перезавантажте Windows і спробує встановити основні VGA для Radeon якщо її виявлено за допомогою диспетчера пристроїв, а також. Крім того, не турбуватися про спливаючі вікна, відкриті драйвери, які Ви завантажили і подивіться, чи допоможе це.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ATI Radeon 7500 masterhaseeb Графічні карти & Монітори 1 6 грудня 2008 05:24
Можлива кошмар Ім'я: Bubba Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 51 1 листопада 2008 10:27
AGP Radeon X850pro Sempron Графічні карти & Монітори 4 2 січня 2008 15:53
Тьху, на базі ПК стане нічним кошмаром. Рада, будь ласка. Граф Jackula Генеральний обладнання чат 11 27 грудня 2007 11:59
Radeon карт theoldman Графічні карти & Монітори 6 11 червня 2007 23:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.