по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

ATI Radeon 9800 про проблеми моля Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти май 2009 г., 22:53
Новите държави Група

Здравейте, аз съм като проблем с компютъра ми просто наскоро. Когато някога започна да ми компютър всичко изглежда наред, но в рамките на секунди на екрана се превръща в танцува пиксел дъгата. Мисля, че тези предмети може да се нарече, но не съм сигурен. Тя е толкова зле, че не мога да видя нищо зад бъркотия. Аз за търсене в Google чрез друга COMP и открих, че може да е необходимо да се вземат на графични карти и чисти него. Тогава взех го, почистват го, да го върна и booted ми бр. Той работи много за около един час, но след това тя отиде в ада пак. Когато системата се стартира звучи нормално. Нейната само видео част, която е провалил. Имам няколко съобщения за грешка, един е бил ATI съобщение за грешка, че каза, че ако не беше VPU (какво означава това?) Друго съобщение Имам бе върху син екран, заяви имаше проблем с ati2dvag файл. Тогава booted в безопасен режим, където unistalled всички драйвери ATI, когато се рестартира го направи никаква разлика, екранът отиде в ярост от patterned пиксел crazyness.

е моята видео карта за изход? BTW Имам 5 години стар Dell измерение 4600
Аз съм текат Windows XP
Pentium 4 2.8ghz процесор
1 GB овен
ATI Radeon 9800 про 128 MB
Също така трябва да бъде Опираща към нов компютър?
Old 30 Май 2009, 05:52
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от vjhalai View Post
Също така трябва да бъде Опираща към нов компютър?
Да.

Пет години - независимо от спекулация, а тя трябва да бъде актуализирана или напълно обновена.

Звучи като той беше доста прилични върна в него ден обаче, по дяволите, че има по-бърз, отколкото proccessor текущата ми една (макар че аз съм OCing като говорим - Не може да има само надминат теб )

Това е просто, по мое мнение, тя едва ли си струва фиксиране нещо, което старите wihout много добра причина.

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc