![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм като проблем с компютъра ми просто наскоро. Когато някога започна да ми компютър всичко изглежда наред, но в рамките на секунди на екрана се превръща в танцува пиксел дъгата. Мисля, че тези предмети може да се нарече, но не съм сигурен. Тя е толкова зле, че не мога да видя нищо зад бъркотия. Аз за търсене в Google чрез друга COMP и открих, че може да е необходимо да се вземат на графични карти и чисти него. Тогава взех го, почистват го, да го върна и booted ми бр. Той работи много за около един час, но след това тя отиде в ада пак. Когато системата се стартира звучи нормално. Нейната само видео част, която е провалил. Имам няколко съобщения за грешка, един е бил ATI съобщение за грешка, че каза, че ако не беше VPU (какво означава това?) Друго съобщение Имам бе върху син екран, заяви имаше проблем с ati2dvag файл. Тогава booted в безопасен режим, където unistalled всички драйвери ATI, когато се рестартира го направи никаква разлика, екранът отиде в ярост от patterned пиксел crazyness. е моята видео карта за изход? BTW Имам 5 години стар Dell измерение 4600 Аз съм текат Windows XP Pentium 4 2.8ghz процесор 1 GB овен ATI Radeon 9800 про 128 MB Също така трябва да бъде Опираща към нов компютър? |
|
| |||
| |||
| Да. Пет години - независимо от спекулация, а тя трябва да бъде актуализирана или напълно обновена. Звучи като той беше доста прилични върна в него ден обаче, по дяволите, че има по-бърз, отколкото proccessor текущата ми една (макар че аз съм OCing като говорим - Не може да има само надминат теб )Това е просто, по мое мнение, тя едва ли си струва фиксиране нещо, което старите wihout много добра причина.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |