![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, jsem se s problémem v mém počítači nedávnem. Když někdy i spuštění počítače všechno vypadá v pořádku, ale během několika vteřin na obrazovce se promění v taneční pixel duha. Myslím, že bychom mohli nazvat těchto artefaktů, ale nejsem si jist. Je to tak špatné, že nevidím nic za bordel. I hledali na stránkách Google pomocí jiné comp a já jsem zjistila, že i možná muset vzít na grafické kartě a vyčistěte ji. Vzal jsem tedy to, vyčistit ji, vložte ji zpátky a nastartoval můj PC. Fungovalo to velké asi hodinu, ale pak to šlo do háje ještě jednou. Pokud se systém spustí až to vypadá normálně. Její jen video část, která se posral. Mám pár chybové hlášky, jedna byla ati chybová zpráva, že řekl, že VPU bylo jinak (co to znamená?) Další zprávu jsem byl na modré obrazovce řekl, že tam byl nějaký problém s ati2dvag obrázek. I poté nastartoval v nouzovém režimu, kde jsem všechny unistalled ATI ovladače, když jsem restartovány učiněné žádný rozdíl, displej šla do šílenství z vzorkovaný pixel crazyness. je moje grafická karta na cestu ven? Btw mám 5 let starý dell dimension 4600 Já jsem se systémem Windows XP Pentium 4 2.8ghz procesor 1 GB RAM Ati Radeon 9800 pro 128 mb Také bych měl být opřena na nový počítač? |
|
| |||
| |||
| Ano. Pět let - a to bez ohledu na spec, ano, to by měl být aktualizován nebo zcela obnovena. Zní to jako by to bylo docela slušné zpět i když je to den, sakra je to tu proccessor rychlejší než můj současný (i když jsem OCing jako mluvíme - I může mít jen překoná vás )Je to podle mého názoru, je to stěží stojí za to něco, kterým starý wihout velmi dobrý důvod.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Radeon 9800 Pro 256megabajt přehřívá - Nová grafická karta nebo Více Chlazení? | BGA | Graphics Cards & Monitory | 14 | 11. března 2009 00:31 |
| Radeon 9800 ventilátor hluk nebo nové karty času! | budredz | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopadu 2008 07:13 |
| SLI 9800? Možná. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. února 2008 15:36 |
| HELP! Problémy s DirectX / Instalace Radeon karty | Lunatyck | Multimedia & Kodeky | 1 | 1. ledna 2008 00:45 |
| Moje ATI 9800 Pro zemřel | dbuske | Graphics Cards & Monitory | 5 | 2. srpna 2007 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |