μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

ATI Radeon 9800 pro προβλήματα παρακαλούμε να βοηθήσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Μαΐου 2009, 22:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default ATI Radeon 9800 pro προβλήματα παρακαλούμε να βοηθήσει

Γεια σας, έχω έχοντας ένα θέμα με τον υπολογιστή μου μόλις πρόσφατα. Όταν ποτέ i εκκίνηση τον υπολογιστή μου όλα φαίνονται ωραία, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα η οθόνη μετατρέπεται σε ένα χορευτικό pixel ουράνιου τόξου. Νομίζω ότι αυτά θα μπορούσαν να ονομάζονται αντικείμενα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είναι τόσο κακό που δεν μπορώ να δω τίποτα πίσω από το χάος. I αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας άλλο comp και βρήκα ότι μπορεί να χρειαστεί να βγάλει την κάρτα γραφικών και καθαρισμό. Έτσι πήρα το, θα καθαριστεί, να το επιστρέψετε και να εκκινήσετε τον υπολογιστή μου. Είναι μεγάλη εργάστηκε για περίπου μία ώρα, αλλά στη συνέχεια πήγε στην κόλαση και πάλι. Όταν το σύστημα ξεκινήσει ακούγεται φυσιολογικό. Το μόνο μέρος που το βίντεο είναι θάλασσα. Έχω ένα ζευγάρι των μηνυμάτων λάθους, το ένα ήταν μια ATI μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι το VPU αδυνατούσε (τι σημαίνει αυτό;) ένα άλλο μήνυμα που πήρα ήταν σε μπλε οθόνη είπε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με το αρχείο ati2dvag. Τότε εκκινήσει σε safe mode όπου i unistalled όλων ATI οδηγούς, όταν θ επανεκκίνηση δεν είχε καμία διαφορά, η οθόνη πήγε σε μια φρενίτιδα των patterned pixel crazyness.

Έχω την κάρτα οθόνης για τον τρόπο με τον έξω; BTW Έχω ένα 5 ετών dell διάσταση 4600
Είμαι εκτελεί τα Windows XP
Επεξεργαστή Pentium 4 2.8ghz
1 GB RAM
ATI Radeon 9800 pro 128 MB
Επίσης πρέπει να κλίνει προς την κατεύθυνση ενός νέου υπολογιστή;
Old 30ης Μαΐου 2009, 05:52
Ομάδα Δωρητών

Default ATI Radeon 9800 pro προβλήματα παρακαλούμε να βοηθήσει

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας vjhalai View Post
Επίσης πρέπει να κλίνει προς την κατεύθυνση ενός νέου υπολογιστή;
Ναι.

Πέντε ετών - ανεξάρτητα από το spec, ναι, θα πρέπει να ενημερωθούν ή να ανανεωθεί πλήρως.

Ακούγεται σαν να έχει πολύ αξιοπρεπή επιστροφή στις ημέρες και αν είναι, είναι κόλαση έχεις ταχύτερη από ό, τι μου proccessor σημερινό (αν και είμαι OCing αυτή τη στιγμή που μιλάμε - Θα μπορούν να έχουν δίκαιος υπερσκελίστηκε σας )

Είναι απλώς, κατά τη γνώμη μου, είναι μετά βίας κάτι που αξίζει τον καθορισμό παλιά wihout πολύ καλό λόγο.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.