![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, έχω έχοντας ένα θέμα με τον υπολογιστή μου μόλις πρόσφατα. Όταν ποτέ i εκκίνηση τον υπολογιστή μου όλα φαίνονται ωραία, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα η οθόνη μετατρέπεται σε ένα χορευτικό pixel ουράνιου τόξου. Νομίζω ότι αυτά θα μπορούσαν να ονομάζονται αντικείμενα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είναι τόσο κακό που δεν μπορώ να δω τίποτα πίσω από το χάος. I αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας άλλο comp και βρήκα ότι μπορεί να χρειαστεί να βγάλει την κάρτα γραφικών και καθαρισμό. Έτσι πήρα το, θα καθαριστεί, να το επιστρέψετε και να εκκινήσετε τον υπολογιστή μου. Είναι μεγάλη εργάστηκε για περίπου μία ώρα, αλλά στη συνέχεια πήγε στην κόλαση και πάλι. Όταν το σύστημα ξεκινήσει ακούγεται φυσιολογικό. Το μόνο μέρος που το βίντεο είναι θάλασσα. Έχω ένα ζευγάρι των μηνυμάτων λάθους, το ένα ήταν μια ATI μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι το VPU αδυνατούσε (τι σημαίνει αυτό;) ένα άλλο μήνυμα που πήρα ήταν σε μπλε οθόνη είπε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με το αρχείο ati2dvag. Τότε εκκινήσει σε safe mode όπου i unistalled όλων ATI οδηγούς, όταν θ επανεκκίνηση δεν είχε καμία διαφορά, η οθόνη πήγε σε μια φρενίτιδα των patterned pixel crazyness. Έχω την κάρτα οθόνης για τον τρόπο με τον έξω; BTW Έχω ένα 5 ετών dell διάσταση 4600 Είμαι εκτελεί τα Windows XP Επεξεργαστή Pentium 4 2.8ghz 1 GB RAM ATI Radeon 9800 pro 128 MB Επίσης πρέπει να κλίνει προς την κατεύθυνση ενός νέου υπολογιστή; |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Πέντε ετών - ανεξάρτητα από το spec, ναι, θα πρέπει να ενημερωθούν ή να ανανεωθεί πλήρως. Ακούγεται σαν να έχει πολύ αξιοπρεπή επιστροφή στις ημέρες και αν είναι, είναι κόλαση έχεις ταχύτερη από ό, τι μου proccessor σημερινό (αν και είμαι OCing αυτή τη στιγμή που μιλάμε - Θα μπορούν να έχουν δίκαιος υπερσκελίστηκε σας )Είναι απλώς, κατά τη γνώμη μου, είναι μετά βίας κάτι που αξίζει τον καθορισμό παλιά wihout πολύ καλό λόγο.