manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

ATI Radeon 9800 Pro problema ugoditi pomoć

Reply

Thread Tools
Old 29 svi 2009, 22:53
Novi član grupe

Default ATI Radeon 9800 Pro problema ugoditi pomoć

Pozdrav, Imam bio vlasništvo problem sa mojim računalo tek nedavno. Kada sam ikada početi gore moj pc izgleda sve u redu, ali u roku od sekunde zaslon pretvara u ples pixel rainbow. Mislim da ti bi mogao biti nazvan artefakata, ali nisam siguran. To je tako loše da ja ne mogu vidjeti ništa iza nered. Sam pretraživao na google neke druge comp i otkrio sam da sam svibanj potreba za uzeti u grafičkom karticom i čist je. Pa sam ju je izvukao, očistio ga, stavi ga natrag i booted gore moj pc. Internet izrađen velik za oko sat vremena, ali onda je otišao u kurac opet. Kad se sustav počne up to zvuči normalno. Njegov video je samo dio koji je pijan gore. Dobila sam par poruka o pogrešci, jedan je bio ATI poruku o pogrešci, rekao je da je u nedostatku VPU (Što to znači?) Drugu poruku sam dobio je bila na plavom zaslonu je rekao da je problem s ati2dvag datoteku. I onda booted u sigurnom načinu rada, gdje sam unistalled sve ATI drivere, kad sam ponovno pokretanje to napravio bez razlike, ekran ode u pomami za patterned pixel crazyness.

moj video karta je na putu van? Btw imam 5 godina stari Dell dimenziju 4600
Ja sam se izvodi Windows XP
Pentium 4 2.8ghz procesor
1 GB RAM-a
ATI Radeon 9800 Pro 128 MB
Također bi trebao biti nagnut prema novom računalu?
Old 30 svi 2009, 05:52
Donatorska Grupa

Default ATI Radeon 9800 Pro problema ugoditi pomoć

Quote:
Originally Posted by vjhalai View Post
Također bi trebao biti nagnut prema novom računalu?
Da.

Pet godina - bez obzira na spec, da bi trebao biti ažuriran ili u potpunosti obnovljena.

Zvuči kao da je prilično pristojan povratak u dan iako je, dovraga, to je dobio proccessor brže od mog trenutnog jedan (iako sam ga kao OCing govorimo - JA svibanj imati samo zatekne vas )

To je samo, po mom mišljenju, to je jedva nešto što je vrijedno popravljanja stare wihout jako dobar razlog.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Radeon 9800 Pro 256MB je pregrijavanja - Novi Grafička kartica ili više hlađenja? BGA Graphics Cards & Monitors 14 11. ožujak 2009 00:31
Radeon 9800 buka ventilatora ili nove kartice vrijeme! budredz Graphics Cards & Monitors 1 7. studeni 2008 07:13
SLI 9800? Možda. Eltocliousus Graphics Cards & Monitors 7 29. veljača 2008 15:36
POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice Lunatyck Multimedija i kodeci 1 1. siječanj 2008 00:45
Moj ATI 9800 Pro umro dbuske Graphics Cards & Monitors 5 2. kolovoz 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.