![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Imam bio vlasništvo problem sa mojim računalo tek nedavno. Kada sam ikada početi gore moj pc izgleda sve u redu, ali u roku od sekunde zaslon pretvara u ples pixel rainbow. Mislim da ti bi mogao biti nazvan artefakata, ali nisam siguran. To je tako loše da ja ne mogu vidjeti ništa iza nered. Sam pretraživao na google neke druge comp i otkrio sam da sam svibanj potreba za uzeti u grafičkom karticom i čist je. Pa sam ju je izvukao, očistio ga, stavi ga natrag i booted gore moj pc. Internet izrađen velik za oko sat vremena, ali onda je otišao u kurac opet. Kad se sustav počne up to zvuči normalno. Njegov video je samo dio koji je pijan gore. Dobila sam par poruka o pogrešci, jedan je bio ATI poruku o pogrešci, rekao je da je u nedostatku VPU (Što to znači?) Drugu poruku sam dobio je bila na plavom zaslonu je rekao da je problem s ati2dvag datoteku. I onda booted u sigurnom načinu rada, gdje sam unistalled sve ATI drivere, kad sam ponovno pokretanje to napravio bez razlike, ekran ode u pomami za patterned pixel crazyness. moj video karta je na putu van? Btw imam 5 godina stari Dell dimenziju 4600 Ja sam se izvodi Windows XP Pentium 4 2.8ghz procesor 1 GB RAM-a ATI Radeon 9800 Pro 128 MB Također bi trebao biti nagnut prema novom računalu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da. Pet godina - bez obzira na spec, da bi trebao biti ažuriran ili u potpunosti obnovljena. Zvuči kao da je prilično pristojan povratak u dan iako je, dovraga, to je dobio proccessor brže od mog trenutnog jedan (iako sam ga kao OCing govorimo - JA svibanj imati samo zatekne vas )To je samo, po mom mišljenju, to je jedva nešto što je vrijedno popravljanja stare wihout jako dobar razlog.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Radeon 9800 Pro 256MB je pregrijavanja - Novi Grafička kartica ili više hlađenja? | BGA | Graphics Cards & Monitors | 14 | 11. ožujak 2009 00:31 |
| Radeon 9800 buka ventilatora ili nove kartice vrijeme! | budredz | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2008 07:13 |
| SLI 9800? Možda. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 29. veljača 2008 15:36 |
| POMOZITE! Problemi sa DirectX / Instaliranje Radeon kartice | Lunatyck | Multimedija i kodeci | 1 | 1. siječanj 2008 00:45 |
| Moj ATI 9800 Pro umro | dbuske | Graphics Cards & Monitors | 5 | 2. kolovoz 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |