kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen

Reply

Téma eszközök
Old Május 29 2009, 22:53
Új tag Csoport

Default Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen

Szia, Nekem van egy kérdés, a számítógépet csak az utóbbi időben. Ha valaha i start up my pc mindent jól néz ki, de néhány másodperc alatt a képernyőn alakul tánc pixel szivárványt. Azt hiszem, ezek lehetne nevezni artifacts de nem vagyok biztos. Nem olyan rossz, hogy én nem látok semmit mögött a rendetlenség. I searched a Google segítségével egy kötelező és azt tapasztaltam, hogy szükség esetén vegye ki a grafikus kártyát, és tisztítsa meg. Így hát ki, hogy takarítani, tedd vissza, és a megrendelt házipapucs db. Ez munkás nagy körülbelül egy órát, de aztán elment a pokolba ismét. Ha a rendszer elindul a hangja normális. A csak a videó része, hogy elcseszte. Van egy pár hibaüzenetek egyike volt ATI hibaüzenet mondta a VPU nem volt (mit jelent ez?) Újabb üzenetet kaptam volt egy kék képernyő, hogy az említett volt a gond ati2dvag fájlt. Én akkor indítható, ha a safe mode i unistalled minden ATI meghajtókat, amikor újraindult, hogy nem tett különbséget a képernyőn ment egy őrjöngés a mintás pixel crazyness.

van a video kártya a kiút? Btw nekem van egy 5 éves dell dimenzió 4600
Én Windows XP
Pentium 4 processzor 2.8ghz
1 GB RAM
Ati Radeon 9800 PRO 128 MB
Is kell lennie ferde felé egy új számítógépet?
Old Május 30 2009, 05:52
Donor Group

Default Ati Radeon 9800 pro problémák kérem, segítsen

Idézet:
Originally Posted by vjhalai View Post
Is kell lennie ferde felé egy új számítógépet?
Igen.

Öt év - bármi spec, igen, frissíteni kell, vagy teljesen megújult.

Úgy hangzik, mintha ez elég tisztességes vissza azt a napot is, a pokol, hogy van egy gyorsabb proccessor, mint a jelenlegi (bár én azt OCing beszélünk - Én is csak át Önnek )

Csak, véleményem szerint, ez alig ér valamit, hogy a rögzítő régi wihout nagyon jó oka.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Radeon 9800 Pro 256 MB túlmelegedett - új grafikus kártya vagy több Hűtés? BGA Grafikus kártyák és monitorok 14 11. március 2009 00:31
Radeon 9800 ventilátor zaj vagy új kártyát idő! budredz Grafikus kártyák és monitorok 1 7. november 2008 07:13
9800 SLI? Esetleg. Eltocliousus Grafikus kártyák és monitorok 7 29. február 2008 15:36
HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése Lunatyck Multimédia és kodekek 1 1. január 2008 00:45
Az én ATI 9800 Pro meghalt dbuske Grafikus kártyák és monitorok 5 2. augusztus 2007 13:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.