![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Nekem van egy kérdés, a számítógépet csak az utóbbi időben. Ha valaha i start up my pc mindent jól néz ki, de néhány másodperc alatt a képernyőn alakul tánc pixel szivárványt. Azt hiszem, ezek lehetne nevezni artifacts de nem vagyok biztos. Nem olyan rossz, hogy én nem látok semmit mögött a rendetlenség. I searched a Google segítségével egy kötelező és azt tapasztaltam, hogy szükség esetén vegye ki a grafikus kártyát, és tisztítsa meg. Így hát ki, hogy takarítani, tedd vissza, és a megrendelt házipapucs db. Ez munkás nagy körülbelül egy órát, de aztán elment a pokolba ismét. Ha a rendszer elindul a hangja normális. A csak a videó része, hogy elcseszte. Van egy pár hibaüzenetek egyike volt ATI hibaüzenet mondta a VPU nem volt (mit jelent ez?) Újabb üzenetet kaptam volt egy kék képernyő, hogy az említett volt a gond ati2dvag fájlt. Én akkor indítható, ha a safe mode i unistalled minden ATI meghajtókat, amikor újraindult, hogy nem tett különbséget a képernyőn ment egy őrjöngés a mintás pixel crazyness. van a video kártya a kiút? Btw nekem van egy 5 éves dell dimenzió 4600 Én Windows XP Pentium 4 processzor 2.8ghz 1 GB RAM Ati Radeon 9800 PRO 128 MB Is kell lennie ferde felé egy új számítógépet? |
|
| |||
| |||
| Igen. Öt év - bármi spec, igen, frissíteni kell, vagy teljesen megújult. Úgy hangzik, mintha ez elég tisztességes vissza azt a napot is, a pokol, hogy van egy gyorsabb proccessor, mint a jelenlegi (bár én azt OCing beszélünk - Én is csak át Önnek )Csak, véleményem szerint, ez alig ér valamit, hogy a rögzítő régi wihout nagyon jó oka.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Radeon 9800 Pro 256 MB túlmelegedett - új grafikus kártya vagy több Hűtés? | BGA | Grafikus kártyák és monitorok | 14 | 11. március 2009 00:31 |
| Radeon 9800 ventilátor zaj vagy új kártyát idő! | budredz | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. november 2008 07:13 |
| 9800 SLI? Esetleg. | Eltocliousus | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 29. február 2008 15:36 |
| HELP! Problémák a DirectX / Radeon kártya telepítése | Lunatyck | Multimédia és kodekek | 1 | 1. január 2008 00:45 |
| Az én ATI 9800 Pro meghalt | dbuske | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 2. augusztus 2007 13:31 |
| Téma eszközök | |
| |