פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

ATI RADEON 9800 מקצועית בעיות בבקשה עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 29 במאי 2009, 22:53
קבוצת חברות חדשות

Default ATI RADEON 9800 מקצועית בעיות בבקשה עזרה

שלום, אני כבר שיש בעיה עם המחשב שלי רק לאחרונה. מתי פעם שאני מפעיל את המחשב שלי הכל נראה בסדר אבל בתוך שניות המסך הופך את הריקוד פיקסל הקשת. אני חושב אלה עשויים להיקרא artifacts אבל אני לא בטוח. זה כל כך רע, כי אני לא רואה כלום מאחורי הבלגן. חיפוש ב-Google אני משתמש אחר comp ומצאתי כי אני אולי צריך להוציא את כרטיס המסך ונקה אותו. אז לקחתי את זה, ניקו אותו, לשים אותו על הגב שלי booted PC. זה עבד נהדר במשך כשעה אבל אז הוא הלך לעזאזל עדיין שוב. כאשר המערכת מתחיל בדרך כלל עד שזה נשמע. רק את החלק של הווידאו זה דפוק. יש לי כמה הודעות שגיאה, היה אחד של ATI, אמר כי הודעת שגיאה של VPU היה לקוי (מה זה אומר?) יש לי הודעה נוספת הייתה על מסך כחול, אמר כי ישנה בעיה עם קובץ ati2dvag. אז אני בטוח booted לתוך מצב שבו אני unistalled כל הנהגים ATI, כאשר אני מחדש את זה לא עשה הבדל, המסך הלך לתוך השתוללות של patterned פיקסל crazyness.

כרטיס המסך שלי הוא בדרך החוצה? Btw יש לי בת 5 Dell מימד 4600
אני מפעיל את Windows XP
מעבד פנטיום 4 2.8ghz
1 GB ראם
ATI RADEON 9800 pro 128 MB
כמו כן אני צריך להיות נטיה לכיוון מחשב חדש?
Old 30 במאי 2009, 05:52
קבוצת תורמים

Default ATI RADEON 9800 מקצועית בעיות בבקשה עזרה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vjhalai View Post
כמו כן אני צריך להיות נטיה לכיוון מחשב חדש?
כן.

בן חמש שנים - מה את spec, כן היא צריכה להיות מעודכנים לחלוטין או מחודשים.

נשמע כאילו זה היה די הגון לחזור למרות שזה יום, לעזאזל יש דרך מהירה יותר מאשר proccessor שלי הנוכחי (אם כי אני OCing זה כמו שאנחנו מדברים - אני יכול להיות רק אתה overtaken )

זה פשוט, לדעתי, זה כמעט לא שווה משהו, כי קביעה הישן wihout סיבה טובה מאוד.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
RADEON 9800 Pro 256MB הוא Overheating - כרטיס מסך חדש או יותר קירור? BGA כרטיסי מסך & Monitors 14 11th מרץ 2009 00:31
RADEON 9800 מעריץ רעש או כרטיס חדש הזמן!! budredz כרטיסי מסך & Monitors 1 7 נובמבר 2008 07:13
9800 SLI? אולי. Eltocliousus כרטיסי מסך & Monitors 7 29 פבר 2008 15:36
Help!! בעיות עם DirectX / התקנת כרטיס RADEON Lunatyck מולטימדיה רכיבי Codec 1 ב -1 ינואר 2008 00:45
ATI 9800 Pro שלי מת dbuske כרטיסי מסך & Monitors 5 2nd אוגוסט 2007 13:31
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.