mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

ATI Radeon 9800 Pro problemų prašom padėti

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 29, 2009, 22:53
Naujas Narys

Default ATI Radeon 9800 Pro problemų prašom padėti

Sveiki, aš atsižvelgdamas problema su mano kompiuterio tik neseniai. Kai kada man paleisti mano PC viskas atrodo gerai, bet po kelių sekundžių ekrane virsta šokių pikselių vaivorykštė. Manau, kad šie galėtų būti vadinama dalykų, tačiau aš nesu įsitikinęs. Tai yra taip blogai, kad aš nematau nieko už netvarką. Aš ieškojau google naudojant kitą Comp ir supratau, kad man gali prireikti apsidrausti grafika kortelę ir nuvalykite. Mane paėmė ją, išvalyti jį, padėkite jį atgal ir įkelti iki mano PC. Jis dirbo Didžiosios maždaug valandą, bet tada jis nuėjo į pragarą dar kartą. Kai sistema pradės daugiau atrodo įprasta. Jos tik vaizdo dalis, kuri yra Przyśrubowany. Aš gavau klaidos pranešimą poros, viena ATI klaidos pranešimą, VPU buvo nesant (What does this mean?) Kitą pranešimą gavau buvo mėlynas ekranas, kad sakė buvo su ati2dvag failas. Aš tada įkelti į Safe Mode, kur aš unistalled visas ATI tvarkykles, kai aš vėl nėra jokio skirtumo, ekrano nuvyko į iš raštuotas pikselių Crazyness Frenzy.

mano video card išeitis? Btw turiu 5 metų Dell Dimension 4.600
Aš Windows XP
Pentium 4 2.8GHz procesorius
1 GB RAM
ATI Radeon 9800 Pro 128 MB
Taip pat turėčiau būti pasvirusi prie naujo kompiuterio?
Old Gegužė 30, 2009, 05:52
Donorų grupės

Default ATI Radeon 9800 Pro problemų prašom padėti

Citata:
Originally Posted by vjhalai View Post
Taip pat turėčiau būti pasvirusi prie naujo kompiuterio?
Taip.

Penkeri metai - kokia spec, taip jis turi būti atnaujinti ar visiškai atnaujintas.

Panašiai kaip buvo gana padoraus Atgal į tai dieną, nors, hell It's got proccessor greičiau nei mano dabartinis (po vieną, tačiau aš esu OCing kaip mes kalbame - aš turėti tik aplenkė jums )

Tai tiesiog, mano nuomone, tai vargu ar verta nustatyti kažką kad senas wihout labai gera priežastis.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Radeon 9800 Pro 256MB yra Perkaitimas - Naujas grafikos plokštę ar daugiau Šaldymo? BGA Graphics Cards & Monitoriai 14 Kovas 11, 2009 00:31
Radeon 9800 ventiliatoriaus triukšmo ar nauja kortele kartą! budredz Graphics Cards & Monitoriai 1 7 lapkritis 2008 07:13
SLI 9.800? Galbūt. Eltocliousus Graphics Cards & Monitoriai 7 29 vasaris 2008 15:36
Help! Problemos su DirectX / Diegimas Radeon kortelė Lunatyck Multimedia & Codecs 1 1 sausis 2008 00:45
Mano ATI 9800 Pro mirė dbuske Graphics Cards & Monitoriai 5 2 rugpjūtis 2007 13:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.