![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Labdien, man ir bijis, kam problēma ar datoru tikai nesen. Ja kādreiz sākšu manu pc viss izskatās naudas sodu, bet dažu sekunžu laikā ekrāns pārvēršas deju pikseļu varavīksnes. Es domāju, ka šie varētu saukt artefaktus, bet es neesmu pārliecināts. Tas ir tik slikti, ka es neredzu neko aiz putru. Es meklējāt Google, izmantojot cita comp un es atklāju, ka man var būt nepieciešams izņemt grafikas karti un notīriet to. Lai es to ārā, tīrīti, nolieku atpakaļ un booted up my pc. Tā strādāja liels apmēram stundu, bet pēc tam tā devās uz elli vēlreiz. Ja sistēma sāk līdz tas skan normāli. Tā tikai video daļu, kas tiek pieskrūvēta uz augšu. Man pāris kļūdas ziņojumi, viens bija ati kļūdas ziņojumu, kas teica, VPU ir pretējā (ko tas nozīmē?) Citu ziņojumu Man bija zils ekrāns, kas teica, ka bija ar ati2dvag failu problēma. Tad es booted par drošu veidu, kur es unistalled visi ati draiveri, kad es atsākt nav nekādas starpības, ekrāna izgāja neprāts par rakstu pixel crazyness. mana video karte uz izeju? Btw man ir 5 gadu vecs dell dimensija 4.600 Man Windows XP Pentium 4 2.8GHz procesoru 1 GB RAM ATI Radeon 9.800 pro 128 mb Arī man ir tieksme pret jaunu datoru? |
|
| |||
| |||
| Jā. Pieciem gadiem - neatkarīgi no spec, jā, tā būtu jāatjauno vai pilnībā atjaunota. Līdzīgi kā tas bija diezgan pienācīgu atpakaļ tā diena, lai gan, ellē tas ir ieguvuši ātrāk proccessor par manu pašreizējo viens (kaut gan es esmu OCing to, kā mēs runājam - kas man var būt tikai apsteigusi jums )Tas ir vienkārši, manuprāt, tas diez vai vērts kaut ko nosaka, ka vecās wihout ļoti labs iemesls.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |