![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello, I zostały mających problem z moim komputerze niedawno. Jeśli kiedykolwiek i rozruchu komputera wszystko wygląda dobrze, ale w ciągu kilku sekund na ekranie zamienia się w taniec pikseli tęczy. Myślę, że te mogą być wezwane artefaktów, ale nie jestem pewien. Jest tak źle, że nie widzę nic za bałagan. I wyszukiwane w Google, korzystając z innego komp i stwierdziliśmy, że może zaistnieć konieczność wykupienia karty graficznej i to czyste. Wziąłem więc to, oczyszczone go umieścić go z powrotem i uruchomić na moim komputerze. It worked great przez około godzinę, ale potem poszedł do diabła jeszcze raz. Kiedy system się uruchomi brzmi normalne. Jej po prostu film, który jest częścią pomylony. Mam kilka komunikatów o błędach, jeden był ati komunikat VPU powiedział, że nie było (co to znaczy?) Inny komunikat Mam był na niebieskim ekranie powiedział, że wystąpił problem z ati2dvag plik. Następnie uruchamiany w trybie awaryjnym, gdy unistalled i wszystkie sterowniki ATI, kiedy to ponownie w żadnej różnicy, ekran poszedł w szał z wzorzystych Crazyness pikseli. moja karta graficzna na wyjście? Btw mam 5 lat stary wymiar dell 4600 Jestem z systemem Windows XP Procesor Pentium 4 2.8ghz 1 GB pamięci RAM Ati Radeon 9800 pro 128 MB Ponadto należy mieć skłonność do nowego komputera? |
|
| |||
| |||
| Tak. Pięć lat - bez względu na spec, tak powinno być aktualizowane lub całkowicie odnowiony. Sounds like it was pretty decent powrotem w to dni mimo, piekło to dostałem proccessor szybciej niż my obecnie (choć jestem OCing to jak mówimy - I może mieć tylko przekroczony jest )To właśnie, moim zdaniem, to trudno coś warte ustalające, że stare wihout bardzo dobry powód.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |