![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, som sa s problémom v mojom počítači nedávnem. Keď niekedy aj spustenie počítača všetko vyzerá v poriadku, ale v priebehu niekoľkých sekúnd na obrazovke sa premení na tanečné pixel dúha. Myslím, že by sme mohli nazvať týchto artefaktov, ale nie som si istý. Je to tak zlé, že nevidím nič za bordel. I hľadali na stránkach Google pomocou inej comp a ja som zistila, že aj možná musieť zobrať na grafickej karte a vyčistite ju. Vzal som teda to, vyčistiť ju, vložte ju späť a naštartoval môj PC. Fungovalo to veľké asi hodinu, ale potom to šlo do háje ešte raz. Ak sa systém spustí až to vyzerá normálne. Jej len video časť, ktorá sa posral. Mám pár chybové hlášky, jedna bola ati chybové hlásenie, že povedal, že VPU bolo inak (čo to znamená?) Ďalšie správu som bol na modrej obrazovke povedal, že tam bol nejaký problém s ati2dvag obrázok. I potom štartoval v núdzovom režime, kde som všetky unistalled ATI ovládače, keď som reštartovaní urobené žiadny rozdiel, displej šla do šialenstva z vzorkované pixel crazyness. je moja grafická karta na cestu von? Btw mám 5 rokov starý dell dimension 4600 Ja som so systémom Windows XP Pentium 4 2.8GHz procesor 1 GB RAM Ati Radeon 9800 na 128 mb Tiež by som mal byť opierala na nový počítač? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno. Päť rokov - a to bez ohľadu na spec, áno, to by mal byť aktualizovaný alebo úplne obnovená. Znie to ako by to bolo docela slušné späť aj keď je to deň, sakra je to tu proccessor rýchlejšie ako môj súčasný (aj keď som OCing ako hovoríme - I môže mať len prekoná vás )Je to podľa môjho názoru, je to sotva stojí za to niečo, ktorým starý wihout veľmi dobrý dôvod.