мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

АТИ Радеон 9800 Про проблема угодити помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 сви 2009, 22:53
Нови члан групе

Default АТИ Радеон 9800 Про проблема угодити помоћ

Поздрав, Имам био власништво проблем са мојим рачунар тек недавно. Када сам икада почети горе мој пц изгледа све у реду, али у року од секунде екран претвара у плес пиксел Раинбоу. Мислим да ти би могао бити назван артефаката, али нисам сигуран. То је тако лоше да ја не могу да видим ништа иза неред. Сам претраживали на гоогле неке друге цомп и открио сам да сам мај потреба за узети у графичком картицом и чист је. Па сам ју је извукао, очистио га, стави га назад и боотед горе мој пц. То израђен велик за око сат времена, али онда је отишао у курац опет. Кад се систем почне уп то звучи нормално. Његов видео је само део који је пијан горе. Добила сам пар порука о грешци, један је био АТИ поруку о грешци, рекао је да је у недостатку ВПУ (Шта то значи?) Другу поруку сам добио је била на плавом екрану је рекао да је проблем са ати2дваг датотеку. И онда боотед у безбедном начину рада, где сам унисталлед све АТИ дривер, кад сам поново покретање то направио без разлике, екран оде у помама за паттернед пиксел цразынесс.

мој видео улазница је на путу ван? Бту имам 5 година стари Делл димензију 4600
Ја сам се изводи Уиндоус КСП
Пентиум 4 2.8гхз процесор
1 ГБ РАМ-а
АТИ Радеон 9800 Про 128 МБ
Такође би требало да буду нагнуте према новом рачунару?
Old 30 сви 2009, 05:52
Донаторска Група

Default АТИ Радеон 9800 Про проблема угодити помоћ

Куоте:
Оригиналлы Постед бы вјхалаи View Post
Такође би требало да буду нагнуте према новом рачунару?
Да.

Пет година - без обзира на спец, да би требало да буде измењен или у потпуности обновљена.

Звучи као да је прилично пристојан повратак у дан иако је, доврага, то је добио проццессор брже од мог тренутног један (иако сам га као ОЦинг говоримо - ЈА мај имати само затекне вас )

То је само, по мом мишљењу, то је једва нешто што је вредно поправљања старе уихоут јако добар разлог.

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Радеон 9800 Про 256МБ је прегрејавања - Нови Графичка картица или више хлађења? БГА Грапхицс Цардс & Мониторс 14 11 март 2009 00:31
Радеон 9800 бука вентилатора или нове картице време! будредз Грапхицс Цардс & Мониторс 1 7 новембар 2008 07:13
Сли 9800? Можда. Елтоцлиоусус Грапхицс Цардс & Мониторс 7 29 фебруар 2008 15:36
Помозите! Проблеми са ДирецтКс / Инсталирање Радеон картице Лунатыцк Мултимедија и кодеци 1 1 јануар 2008 00:45
Мој АТИ 9800 Про умро дбуске Грапхицс Цардс & Мониторс 5 2 аугуст 2007 13:31
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц