az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

9800 yanlısı sorunları yardım ATI Radeon lütfen

Reply

Konu Araçları
Old 29 Mayıs 2009, 22:53
Yeni Üye Grubu

Default 9800 yanlısı sorunları yardım ATI Radeon lütfen

Merhaba, benim bilgisayar ile kısa bir sorun yaşıyorsanız edilmiştir. Ne zaman kadar benim adet herşeyin başlangıç iyi ama saniye içinde ekran bir dans piksel gökkuşağı olur görünüyor. Bu eşya adı olabilir ama emin değilim düşünüyorum. O kadar i karışıklıklarla arkasında bir şey göremiyorum kötü. Google, başka bir Zorunlu ve Umarım grafik kartı almak ve temiz gerekebilir bulundu kullanarak arama yaptılar. Ben, bunu aldı, geri koymak o temizlenir ve bilgisayar kadar açılmış. Harika çalıştı ama bir saat sonra cehenneme yine gitti hakkında. Ne zaman sistem bu sesler normaldir başlar. Bu sadece video kısmı berbat olduğunu. Hata mesajları bir çift var, biri bu VPU (bu ne anlama geliyor?) Başka bir mesaj bir mavi ekranda olduğunu Bu ati2dvag dosya ile ilgili bir sorun olduğunu söyledi var başarısız olduğunu söyledi ATI hata mesajı oldu. O zaman kasası moduna nerede, ne zaman i hiçbir fark yapılan yeniden başlatılması tüm ATI sürücüleri unistalled boot, ekran desenli piksel crazyness bir çılgınlık girdi.

çıkışta benim ekran kartı nedir? Btw Ben 5 yaşındaki Dell boyutu 4.600 var
Ben XP Windows kullanıyorum
Pentium 4 2.8GHz işlemci
1 GB RAM
ATI Radeon 9800 Pro 128 MB
Ayrıca yeni bir bilgisayar doğru meyilli olmalıdır?
Old May 2009, 05:52 30.
Bağış Grubu

Default 9800 yanlısı sorunları yardım ATI Radeon lütfen

Alıntı:
Originally Posted by vjhalai View Post
Ayrıca yeni bir bilgisayar doğru meyilli olmalıdır?
Evet.

Beş yaşında - ne spec, evet veya güncellenmiş olmalıdır tamamen yeniledi.

Konuştuğumuz gibi (her ne kadar ben OCing pm gibi oldukça geri gün olsa, cehennem bir daha hızlı olan daha proccessor's got in iyi olduğunu Sesler - Ben olabilir sadece size overtaken )

Sadece, bana göre, hiç bir şey tespit yaşlı wihout çok iyi bir neden değer's.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından