менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

ATI Radeon 9800 Pro проблем будь ласка, допоможіть

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2009, 22:53
Нові члени групи

Default ATI Radeon 9800 Pro проблем будь ласка, допоможіть

Привіт, у мене було з питанням з моїм комп'ютером зовсім недавно. Якщо я коли-небудь до початку мого ПК все виглядає нормально, але протягом кількох секунд на екрані перетворюється на веселку піксель танці. Я думаю, що це може бути названо артефакти, але я не впевнений. Вона настільки погано, що я нічого не бачу за безлад. Я шукав у Google за допомогою іншої Comp і я виявив, що я, можливо, буде потрібно вийняти відеокарту і почистіть його. Я взяв його, чистили її, поклав його назад і завантажений до мого комп'ютера. Він працював більше приблизно на годину, а потім відправився в пекло ще раз. При запуску системи це звучить нормально. Його тільки відео частина, що напартачили. Я отримав кілька повідомлень про помилки, одного повідомлення ATI помилку, яка говорить, ВПУ терпіли невдачі (Що це значить?) Ще одне повідомлення я був на синьому екрані, каже, що існує проблема з ati2dvag файлу. Я тоді завантажити в безпечному режимі, де я unistalled всіх драйверів ATI, коли я перезапуск не має значення, на екрані пішли в захоплення впав візерункових Crazyness піксель.

Я відеокарти на вихід? До речі у мене є 5-річний аспекту Dell 4600
Я під управлінням Windows XP
Pentium 4 2.8GHz процесор
1 GB RAM
ATI Radeon 9800 Pro 128 Mb
Крім того, я повинен бути тяга до нових комп'ютером?
Old
Донор групи

Default ATI Radeon 9800 Pro проблем будь ласка, допоможіть

Цитата:
Спочатку Написав vjhalai View Post
Крім того, я повинен бути тяга до нових комп'ютером?
Так.

П'ять років - незалежно від специфікації, так воно має бути оновлені або повністю оновлено.

Схоже, вона була досить гідною тому в цей день, хоча, чорт його отримали більш швидким, ніж моя proccessor поточної (хоча я OCing, як ми говоримо - я, можливо, тільки Ви обігнали )

Це просто, на мій погляд, навряд чи варто щось фіксація старі wihout дуже вагомі причини.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Radeon 9800 Pro 256MB перегрівся - Нові відеокарти або додаткове охолодження? BGA Графічні карти & Монітори 14 11 березня 2009 00:31
Radeon 9800 шум вентилятора або нового часу картою! budredz Графічні карти & Монітори 1 7 листопада 2008 07:13
SLI 9800? Може бути. Eltocliousus Графічні карти & Монітори 7 29 лютого 2008 15:36
Допоможіть! Проблеми з DirectX / установка Radeon карт Lunatyck Мультимедіа & кодеки 1 1 січня 2008 00:45
Моя ATI 9800 Pro помер dbuske Графічні карти & Монітори 5 2 серпня 2007 13:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.