![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене було з питанням з моїм комп'ютером зовсім недавно. Якщо я коли-небудь до початку мого ПК все виглядає нормально, але протягом кількох секунд на екрані перетворюється на веселку піксель танці. Я думаю, що це може бути названо артефакти, але я не впевнений. Вона настільки погано, що я нічого не бачу за безлад. Я шукав у Google за допомогою іншої Comp і я виявив, що я, можливо, буде потрібно вийняти відеокарту і почистіть його. Я взяв його, чистили її, поклав його назад і завантажений до мого комп'ютера. Він працював більше приблизно на годину, а потім відправився в пекло ще раз. При запуску системи це звучить нормально. Його тільки відео частина, що напартачили. Я отримав кілька повідомлень про помилки, одного повідомлення ATI помилку, яка говорить, ВПУ терпіли невдачі (Що це значить?) Ще одне повідомлення я був на синьому екрані, каже, що існує проблема з ati2dvag файлу. Я тоді завантажити в безпечному режимі, де я unistalled всіх драйверів ATI, коли я перезапуск не має значення, на екрані пішли в захоплення впав візерункових Crazyness піксель. Я відеокарти на вихід? До речі у мене є 5-річний аспекту Dell 4600 Я під управлінням Windows XP Pentium 4 2.8GHz процесор 1 GB RAM ATI Radeon 9800 Pro 128 Mb Крім того, я повинен бути тяга до нових комп'ютером? |
|
| |||
| |||
| Так. П'ять років - незалежно від специфікації, так воно має бути оновлені або повністю оновлено. Схоже, вона була досить гідною тому в цей день, хоча, чорт його отримали більш швидким, ніж моя proccessor поточної (хоча я OCing, як ми говоримо - я, можливо, тільки Ви обігнали )Це просто, на мій погляд, навряд чи варто щось фіксація старі wihout дуже вагомі причини.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Radeon 9800 Pro 256MB перегрівся - Нові відеокарти або додаткове охолодження? | BGA | Графічні карти & Монітори | 14 | 11 березня 2009 00:31 |
| Radeon 9800 шум вентилятора або нового часу картою! | budredz | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2008 07:13 |
| SLI 9800? Може бути. | Eltocliousus | Графічні карти & Монітори | 7 | 29 лютого 2008 15:36 |
| Допоможіть! Проблеми з DirectX / установка Radeon карт | Lunatyck | Мультимедіа & кодеки | 1 | 1 січня 2008 00:45 |
| Моя ATI 9800 Pro помер | dbuske | Графічні карти & Монітори | 5 | 2 серпня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |