![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте всички, аз исках да разбера, ако някой знае колко добре на ATI Radeon HD3470 графики са за игри. Аз видях някъде, че някой каза, че има 23 кадъра в секунда с него, но аз видях някой друг да каже, че му е зле за игри. Айв имаш бюро отгоре с четворни сърцевина, 3gb овен и NVIDIA GeForce 8400gs gfx картата и го направих пейка с trackmania народи завинаги игра и тя каза, че имам 23 FPS така означава това, че ще получите подобни графики с ATI карта? Скута нагоре Im гледаш е TOSHIBA A350-20s.
Благодарности Hayley |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Лаптопи не са за игри. Става въпрос за един "добре" карта и ритъм интегрирани, но е много по-ефективни по отношение на разходите за надграждане на вашия работен плот на видео картата и купи netbook. Независимо, на 3470 трябва да бъде подобна ефективност на вашия работен плот.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря ви за отговора
|