![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, chtěl jsem zjistit, jestli někdo věděl, jak dobrý je ATI Radeon HD3470 grafika je pro hraní her. Viděl jsem někde, že někdo řekl, že má 23 snímků za sekundu s ní, ale viděl jsem někdo jiný řekl, že jeho špatný pro hraní. Ive dostal desk top s Quad core, 3 GB RAM a NVIDIA GeForce 8400gs GFX kartu a jsem lavicového s trackmania národy navždy hry a řekl, že mám 23 fps tak to má znamenat, že budou mít i podobné grafiky s ATI kartu? Břišní top im hledá je Toshiba A350-20s. Díky Hayley |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Notebooky nejsou na hraní. Je to "dobrý" a poráží karty integrované, ale je to mnohem nákladově-efektivní upgrade svého počítače je grafická karta a koupit netbook. Nehledě, že 3470 by měl být podobný výkon na vaší pracovní ploše.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| děkuji za odpověď |