![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, norėjau sužinoti, ar kas nors žinojo, kaip gera ATI Radeon HD3470 graphics yra žaidimų. Aš mačiau kažkur, kad kažkas pasakė, kad turiu 23 kadrų per sekundę su juo, bet aš pamačiau, kad kažkas sako, kad jos blogai žaidimų. Ive got parą viršuje su quad core, 3Gb RAM, NVIDIA GeForce 8400GS GFX kortelės ir aš stende su TrackMania Tautų amžinai žaidimą ir jis sakė, kad aš gavau 23 fps, kad tai reiškia, kad aš gausiu panašaus grafika ATI kortelės? Nešiojamieji im looking metu yra Toshiba A350-20s. Ačiū Hayley |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nešiojamieji nėra labai žaidimų. Tai yra "OK" kortelę ir pranoksta integruotų, tačiau tai kur kas ekonomiškiau atnaujinti savo Desktop vaizdo plokštė ir pirkti Netbook. Neatsižvelgiant į tai, 3.470 turėtų būti panašios veiklos darbalaukyje.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Palit Radeon 4.850 Graphics Card Problema | Pablo15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Gegužė 29, 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256MB yra Perkaitimas - Naujas grafikos plokštę ar daugiau Šaldymo? | BGA | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Kovas 11, 2009 00:31 |
| Asmeninis Dedicated Servers garo Žaidimai | YRTNEG | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 4 vasaris 2009 10:35 |
| Sony "40" HDMI LCTV į Radeon HD3870 HD Graphics Card | Žmogžudys | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Gegužė 25, 2008 15:38 |
| ATI Radeon Xpress 200 video atmintis? | sūrus | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Kovas 20, 2007 09:21 |
| Temos įrankiai | |
| |