![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я хотіла дізнатися, якщо хтось знав, наскільки добре ATI Radeon HD3470 графіки для ігор. Я бачив, що хтось сказав, що вони отримали 23 кадрів в секунду з ним, але я бачив кого-то ще говорити, що його погано для ігор. Ive Got A стільницю із чотирьохядерними процесорами, 3GB пам'яті і NVIDIA GeForce 8400GS GFX карти, і я зробив з лави TrackMania Nations Forever гра, і вона сказала, що я отримав 23 кадрів Чи означає це означатиме, що я отримаю аналогічні графіки з картою ATI? Lap Top їм дивіться на Toshiba A350-20S. Спасибо Хейлі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ноутбуки насправді не для ігор. Це "добре" карт і б `є комплексною, але набагато більш економічно ефективним обновити відеокарту вашому робочому столі і купити нетбук. Незважаючи на це, 3470 повинна бути аналогічною до продуктивності на робочому столі.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дякую Вам за ответ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Palit Radeon 4850 Відеокарта проблеми | Pablo15 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 травня 2009 03:42 |
| Radeon 9800 Pro 256MB перегрівся - Нові відеокарти або додаткове охолодження? | BGA | Графічні карти & Монітори | 14 | 11 березня 2009 00:31 |
| Особистий виділений сервер для Steam Games | YRTNEG | PC & консоль Gaming | 3 | 4 лютого 2009 10:35 |
| Sony 40 "HDMI LCTV для Radeon HD 3870 HD відеокарта | Basher | Графічні карти & Монітори | 5 | 25 травня 2008 15:38 |
| ATI Radeon Xpress 200 відео пам'яті? | солоний | Графічні карти & Монітори | 1 | 20 березня 2007 09:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |