![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, moje GPU má určité potíže se na ně chvíli. Hledal online pro náhradní kartu, ale zdá se, tuto kartu, byla ukončena ... žádné překvapení tam. Mám dost nízký rozpočet, ale v naději na získání karty podobné spec. Any ideas? Thanks in advance, Doug
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| MSI ATI Radeon X800 XL 256megabajt DDR3 PCI-E, Duální DVI, TV Out, - to je pro spec na kartě I v současné době mají. Chtěli tento karty práci je vhodné náhradní? Díky -Doug
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Haha - to byla blbá odpověď prosím ignorujte ho ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| No video na náhradní obrazovky | jkarlinsey | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 8. prosince 2008 18:06 |
| Tecra 8100 LCD TFT náhradní | mwj182182 | Obecné Hardware Chat | 3 | 30. března 2008 05:11 |
| Výměna základní desky | kp3509 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 3. prosince 2007 01:09 |
| Čipová Fan Nahrazení | Morglor9 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 20. listopadu 2007 21:45 |
| Náhradní klávesnice | Emrys88 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 19. Září 2007 09:38 |
| Thread Nástroje | |
| |