![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, μου GPU έχει κάποιες δυσκολίες σε αυτά τώρα. Αναζητούσε online για αντικατάσταση της κάρτας, αλλά φαίνεται αυτή η κάρτα έχει καταργηθεί ... δεν αποτελεί έκπληξη εκεί. Έχω μια πολύ χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά ήλπιζε να πάρετε μια κάρτα από παρόμοια spec. Οποιαδήποτε ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Doug
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| MSI ATI Radeon X800 XL 256MB DDR3 PCI-E, Dual DVI, TV Out, - thats το spec της κάρτας μου σήμερα. Θα αυτό κάρτα εργασίες αντικατάστασης είναι το κατάλληλο; Ευχαριστώ -Doug
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |
|
| |||
| |||
| Haha - ότι ήταν μια χαζή απάντηση παρακαλώ το αγνοήσετε ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν βίντεο σχετικά με την αντικατάσταση της οθόνης | jkarlinsey | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 8 Δεκ. 2008 18:06 |
| Tecra 8100 TFT LCD αντικατάστασης | mwj182182 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 30 Μαρ 2008 05:11 |
| Motherboard αντικατάσταση | kp3509 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 3η Δεκ. 2007 01:09 |
| Chipset Fan αντικατάσταση | Morglor9 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 20 Νοε 2007 21:45 |
| Αντικατάσταση πληκτρολογίου | Emrys88 | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 19η Σεπ 2007 09:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |