![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, mano GPU yra tam tikra ne jiems sunkumų metu. Ieškojau internete kortelę, bet atrodo, ši kortelė buvo nutrauktas ... nenuostabu ten. Turiu gana nedidelio biudžeto, tačiau tikėjosi gauti panašių spec kortelės. Any ideas? Thanks in advance, Doug
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| MSI ATI Radeon X800 XL 256MB DDR3 PCI-E, Dual DVI, TV-out - thats kortelės Aš šiuo metu spec. Tikriausiai šitas kortelė darbas būtų tinkama pakeisti? Ačiū -Doug
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Haha - kad buvo kvailas atsakymas Prašome ignoruoti ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|