![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, mi GPU are unele dificultăţi la ei moment. On-line a fost căutat de înlocuire a cardului, dar s-ar părea această carte a fost oprit ... nici o surpriza acolo. Am un buget destul de redus, dar a fost în speranţa de a primi o carte de spec. similare. Ai vreo idee? Mulţumesc în avans, Doug
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| |||
| |||
| MSI ATI Radeon X800 XL 256MB DDR3 PCI-E, Dual DVI, TV Out, - Thats specificaţiilor din carte am în prezent. Îmi acesta carte de muncă să fie o metodă corespunzătoare de înlocuire? Mulţumesc -Doug
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |
|
| |||
| |||
| Haha - că a fost un prost răspuns vă rugăm să ignoraţi-l ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|