![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, moje GPU má určité ťažkosti sa na ne chvíľu. Hledal online pre náhradnú kartu, ale zdá sa, túto kartu, bola ukončená ... žiadne prekvapenia tam. Mám dosť nízky rozpočet, ale v nádeji na získanie karty podobné spec. Any ideas? Thanks in advance, Doug
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| MSI ATI Radeon X800 XL 256megabajt DDR3 PCI-E, Duálny DVI, TV Out, - to je pre spec na karte I v súčasnosti majú. Chceli tento karty práci je vhodné náhradné? Vďaka -Doug
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Haha - to bola blbá odpoveď, prosím ignorujte ho ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| No video na náhradné obrazovky | jkarlinsey | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 8. decembra 2008 18:06 |
| Tecra 8100 LCD TFT náhradné | mwj182182 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 30. marca 2008 05:11 |
| Výmena základnej dosky | kp3509 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 3. decembra 2007 01:09 |
| Čipová Fan Nahradenie | Morglor9 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 20. novembra 2007 21:45 |
| Náhradné klávesnice | Emrys88 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 19. September 2007 09:38 |
| Thread Tools | |
| |