![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей хлопці, мої GPU зазнає деякі труднощі в них момент. Дивилася онлайн для змінної карти, але здавалося б, ця карта була припинена ... там немає нічого дивного. У мене є досить низький бюджет, але сподівався отримати карту аналогічного Spec. Будь-які ідеї? Спасибо заранее, Дуг
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| MSI ATI Radeon X800 XL 256MB DDR3 PCI-E, Dual DVI, TV Out, - Thats специфікації карти даний час у мене. Буде цей карта робота буде відповідною заміною? Спасибо Дуг --
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ха-ха - це була німий відповідь Ви можете проігнорувати його ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ні відео на екрані заміна | jkarlinsey | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 8 грудня 2008 18:06 |
| Tecra 8100 LCD TFT заміна | mwj182182 | Генеральний обладнання чат | 3 | 30 березня 2008 05:11 |
| Заміна материнських плат | kp3509 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 3 грудня 2007 01:09 |
| Набір мікросхем заміна вентиляторів | Morglor9 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 20 листопада 2007 21:45 |
| Заміна клавіатури | Emrys88 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 19 вересня 2007 09:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |