![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jen rychlý post.
V posledních recenze ATI nová vlajková loď DX10 karty, X2900XT, recenzentů našel výkonnosti, které mají být zhruba podobenství o 640mb Nvidia 8800GTS. Na otázku ATI přímým konkurentem kartu na GTX verzi Nvidia symbolickou kartu a jakým způsobem by se jim odpověděla (cituji) "Crossfire" (hry, kde to je? zvýšení nákladů na nákup dvě karty v průběhu jednoho?) Vypadá to, že jsou pravdivé zvěsti o XTX nejsou uvolněny kvůli velkému nárůstu nákladů na DDR4 RAM, a to částkou. Budou si také hned dostal 8800Ultra zápasit s ....... Quad CrossFire možná? ATI .... někdo?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ati ztratila tam vždy přichází s novými kartami, ale nvidia dny později zpráva zvěř může být drahá, ale určitě to hovada stejně je to nefér comp osobně na všechny recenze (benmarks) je test nvidia 8800 GTS 320/640 proti hd2900xt čísla nemají smysl, že by mělo být 280 xt by nemělo ani to, které potřebují k nalezení nejlepší karty ATI proti některým průměrné karty to prostě vidět ati volných stejně a ještě něco nového R650 a R700 čipy se nazývají "AMD" HD2950 XTX AMD dělat grafické čipy nejsou ani AMD najít, že by měli převzít i další věc, že AMD a ATI jsou seskupena se zdá, že hovor themself AMD náhle také skutečnost, že ATI a AMD se seskupeném, na CPU AMD hrozné to Atti strašné na grafiku je to perfektní nepořádek.