![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog greitai paštu. Pastaraisiais apžvalgos ATI naujo DX10 pavyzdinę kortelės, X2900XT, kontrolierių rasta rezultatų turi būti maždaug przypowieść nVidia 640MB 8800GTS. Paklaustas apie ATI tiesioginis konkurentas kortelę GTX versija nVidia flagmaną kortele, ir kokia forma ji būtų atsižvelgiama jie atsakė (ir cituoju) "Crossfire" (žaidimai, kad ją palaiko? sąnaudų padidėjimas pirkti dvi korteles per viena?) Atrodo, kad gandai buvo tiesa apie XTX nebus išleistas, nes labai išaugo išlaidos DDR4 RAM, ir jos dydis. Jie jau ir dabar turime 8800Ultra susidurti su Quad Crossfire ....... gal? ATI .... anyone?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI neteko ten visada išeina su naujomis kortelėmis, bet NVIDIA dienų išleisti žvėrys gali būti brangūs, bet tikrai kaip pragaro žvėrys vis tiek tai nėra teisingas KOMP asmeniškai visiems peržiūrą (benmarks) jos bandymas NVIDIA 8800 GTS 320/640 prieš hd2900xt numerių nėra prasmės, jis turėtų būti 280 XT neturėtų to, ar jie turi rasti ATI geriausias kortelę prieš kai kurias vidutiniškai korteles tik pamatyti ATI praranda vistiek ir dar vienas dalykas naujas R650 ir R700 lustus yra vadinami "Intel" HD2950 XTX Amd daryti lustus ne grafikos ar tai AMD pastebėjome, kad jie turėtų perimti ir dar vienas dalykas tai, kad AMD ir ATI yra sugrupuoti taip, kaip atrodo skambinti savimi AMD staiga, taip pat tai, kad ATI ir AMD yra sugrupuoti, AMD baisi ne procesoriaus atti Siaubingi ne grafika tai puiki netvarka.