![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koji video karta je bolje ... NVIDIA 7300 LE ili Radeon 9600 Pro. Ja sam igrati Counter-Strike i WoW s njom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nvidia
| |||
| |||
| Ja bih ići s 7.300 |
|
| |||
| |||
| Najbolja grafička kartica je NVIDIA-in to kupiti. Ati imaju problema sa pregrijavanjem. Na primjer više grafička kartica ATI chipseti umre na matičnim pločama, nego na nvidia matične ploče kao što pokazuje ovaj link. <Link Removed> Na laptop ne možete ukloniti grafičkoj kartici time je bolje ulagati u Nvidia |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Fizika za svakoga! (nVidia 177,83) | Carbon | Graphics Cards & Monitors | 6 | 21. kolovoz 2008 18:57 |
| NVidia driveri Pomoć | Jake2392 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13. Ruj 2007 10:27 |
| V ATI Nvidia | alex | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. kolovoz 2007 12:34 |
| Nvidia ili ATI | Ruben | General Hardware Chat | 1 | 23. listopad 2006 02:10 |
| Thread Tools | |
| |