![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре ми е тук ситуация и това, което сте събрали досега. Имам един стар компютър от 02, че са изградени и не се използва от години, и едва наскоро опитах начална го. Получавам власт в цялата система за около 5 секунди след което тя се затваря. Аз бях направи всичко, което знам за да тествате на окабеляването, PSU, MB, овен, проверени на контактите, и т.н. Единственият проблем съм идващи намира се на AGP карта. То не функционира (вентилатор никога не е включен). Аз изключен захранващия конектор за вентилатора на картата и тествани за да види дали тя е била да се власт, която тя беше. Така че това доведе ме да мисля, че на картата вече не работят. Преди да изляза и да се замени тази карта, просто искам някои мнения относно това, което момчетата мислят. Ще бъде безопасно да се каже този причината за всичко това? Може би имам gpu всеизгарянето навън? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фен е там има причина, това е много възможно това е проблем.
| |||
| |||
| Взех на картата и се опита начална го да видите какво ще се случи, и да получа същите резултати. Дано да се очаква? Или означава това има повече проблеми, както и? |
|
| |||
| |||
| А PC няма да обувка с не GFX карта. Крепежни PC хардуер е процес на елиминиране. Както знаем GFX карта може да бъде повреден, това е първото нещо, за суап. |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря китка за бърз отговор. Аз съм главата сега ще отида и ме вземе карта. Ще споделите ли как го разработва |
|
| |||
| |||
| Добре. Отидох напред и си купи нова карта от newegg за подобни $ 30 за да тествате. Сега получавам дълъг сигнал за 5 секунди след което тя се затваря. Това се случва с и без да е инсталиран хардуер (само MB, CPU, PSU инсталиран). Има ли начин да го изолират просто MB, или просто на процесора? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Звук спря работа | stubbo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 15 Jan 2009 17:12 |
| Мишка и клавиатура спря работа! | toodlesoodles | Общи Хардуер Чат | 4 | 21 ноември 2008 13:15 |
| USB портове спря работа | graemecunn | Общи Хардуер Чат | 5 | 6 януари 2008 16:45 |
| Помощ за Microsoft Word спря работа | SgtBillcoJD | Офис Suites & Приложения | 1 | 15-ти септември 2007 09:59 |
| ITunes спря работа | FalconHunter | Мултимедия & Codecs | 10 | 3-та Sep 2007 14:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |