menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Bad AGP kartu? - Fan přestaly fungovat

Reply

Thread Nástroje
Old 12.února 2009, 12:06
Nový člen skupiny

Default Bad AGP kartu? - Fan přestaly fungovat

Ok tady je moje situace a to, co jsem shromáždil doposud. Mám starý ks od 02, kterou jsem vybudoval a nebyla použita pro let, a právě pokusil začíná to. Já si moc v celém systému přibližně za 5 sekund, pak se to vypne. Jsem udělal všechno, co vím, o to test z elektroinstalace, PSU, mb, ram, zkontrolovat kontakty, atd. Jediným problémem jsem přicházející přes je AGP karty. Je to nefunguje (ventilátor nikdy nepřichází o). I odpojen napájecí konektor pro připojení ventilátoru na kartě, a zkouší, zda to bylo získání moci, které bylo. Tak to mě vede k názoru, že karta už není funkční. Než jsem se jít ven a nahradit tuto kartu, chci nějaké názory na to, co vy myslíte. Bylo by říci, to je příčina toho všeho? Možná, že GPU má zápalnou ven? Díky
Old 12.února 2009, 12:13
Administrátor Skupina

Fanoušek je tam z nějakého důvodu, je to velice možné, že je problém.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12.února 2009, 12:27
Nový člen skupiny

Vzal jsem si z karty a snažil začíná to vidět, co by se stalo, a já dostanu stejné výsledky. By se očekávat, že? Nebo to má znamenat, že je více problémů, stejně?
Old 12.února 2009, 12:31
Administrátor Skupina

A PC nebude boot bez GFX kartu. Fixing PC hardware je proces vylučování. Jak víme, na GFX kartu by mohlo být vadné, to je první věc, na swap.
Old 12.února 2009, 12:33
Nový člen skupiny

Ok díky banda za rychlou odpověď. I'm gonna hlavu ven a jít vyzvednout mě kartu. Budu vás informovat, jak to funguje
Old 18.února 2009, 14:03
Nový člen skupiny

OK. I šel napřed a koupil novou kartu od newegg pro obdobné $ 30 na otestování. Teď jsem si dlouhé pípnutí po dobu 5 sekund, pak vypne. To se stává a bez hardware nainstalovat (jen mb, cpu, PSU nainstalována). Existuje způsob, jak izolovat ji jen mb, nebo jen cpu?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Zvukové přestal pracovat stubbo Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 8 15. leden 2009 17:12
Myši a klávesnice přestala fungovat! toodlesoodles Obecné Hardware Chat 4 21. listopadu 2008 13:15
USB porty přestaly fungovat graemecunn Obecné Hardware Chat 5 6. ledna 2008 16:45
Nápověda aplikace Microsoft Word přestal pracovat SgtBillcoJD Office & Aplikace 1 15. Září 2007 09:59
ITunes přestaly fungovat FalconHunter Multimedia & Kodeky 10 3. Září 2007 14:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.