![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ok μου κατάσταση είναι εδώ και τι έχω συγκεντρωθεί μέχρι τώρα. Έχω ένα παλιό υπολογιστή από 02 που δεν έχουν κατασκευαστεί και χρησιμοποιούνται για χρόνια, και μόλις πρόσφατα προσπάθησε ξεκινώντας το. Έχω δύναμη σε ολόκληρο το σύστημα για περίπου 5 δευτερόλεπτα, τότε κλείνει off. Έχω κάνει όλα όσα γνωρίζω για τη δοκιμή των καλωδιώσεων, PSU, MB, RAM, ελέγχονται από τις επαφές, κλπ. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι που έρχονται σε όλη την AGP κάρτα. Δεν είναι λειτουργία (ποτέ δεν έρχεται για ανεμιστήρας). Θα αποσυνδεθεί το βύσμα τροφοδοσίας για το fan της κάρτας και δοκιμάζεται για να δείτε αν ήταν να δύναμης, η οποία ήταν. Έτσι, αυτό με οδήγησε να πιστεύω ότι η κάρτα δεν είναι πλέον εργασίας. Πριν βγουν και να αντικαταστήσει αυτή την κάρτα, θέλω μόνο ορισμένες απόψεις σχετικά με το τι πιστεύετε εσείς. Θα είναι ασφαλές να πούμε thats η αιτία όλων αυτών; Ίσως η gpu έχεις καίγονται έξω; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένας ανεμιστήρας είναι εκεί για κάποιο λόγο, είναι πολύ πιθανό ότι είναι το πρόβλημα.
| |||
| |||
| Πήρα την κάρτα και προσπάθησε εκκίνησης μέχρι να δούμε τι θα συμβεί, και να πάρω τα ίδια αποτελέσματα. Θα πρέπει να αναμένεται ότι; Ή μήπως σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη προβλήματα, όπως καλά; |
|
| |||
| |||
| Ένα PC δεν θα εκκίνησης που δεν GFX κάρτα. Καθορισμός υλικού υπολογιστή είναι μια διαδικασία αποβολής. Όπως γνωρίζουμε η GFX κάρτα αυτή μπορεί να είναι ελαττωματικό, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να swap. |
|
| |||
| |||
| Ok χάρη μια ομάδα για την γρήγορη απάντηση. Θα είμαι επικεφαλής και τώρα πάμε pick μου μια κάρτα. Θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί |
|
| |||
| |||
| Εντάξει. Πήγα μπροστά και αγόρασε μία νέα κάρτα από newegg όπως $ 30 για να ελέγξετε έξω. Τώρα έχω μια μακρά μπιπ για 5 δευτερόλεπτα τότε κλείνει off. Αυτό συμβαίνει και με το υλικό, χωρίς εγκατεστημένο (μόνο τα mb, cpu, PSU εγκατασταθεί). Υπάρχει τρόπος για να το απομονώσει σε μόλις η mb, ή απλά η cpu; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ήχου έχει σταματήσει να εργάζεται | stubbo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 15 Ιαν 2009 17:12 |
| Το ποντίκι και πληκτρολόγιο σταμάτησε να λειτουργεί! | toodlesoodles | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 21 Νοε 2008 13:15 |
| USB λιμάνια σταμάτησε να λειτουργεί | graemecunn | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 6 Jan 2008 16:45 |
| Βοήθεια για το Microsoft Word έχει σταματήσει να εργάζεται | SgtBillcoJD | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 15η Σεπ 2007 09:59 |
| ITunes σταμάτησε να λειτουργεί | FalconHunter | Multimedia & Codecs | 10 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 14:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |