manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Bad AGP karticu? - Fan zaustavljen rad

Reply

Thread Tools
Old 12 veljača 2009, 12:06
Novi član grupe

Default Bad AGP karticu? - Fan zaustavljen rad

Ok ovdje je moje stanje i ono što sam do sada okupio. Imam stari pc od 02 koje sam sagradio, a niste koristili godinama, a tek nedavno je pokušao počevši ga. JA dobiti struju tijekom sustav za oko 5 sekundi, a zatim ga pričepiti off. Ja sam učinio sve što znam je da se testirati na ožičenje, PSU, mb, ram, provjeriti kontakte i sl. Jedini problem sam dolazak u cijeloj je AGP karticu. To ne radi (fan nikad ne dolazi na). Ja prekinute snagom konektor za ventilator na kartici i testirati kako bi vidjeli da je dobivanje snage, što je bilo. Pa ovo je dovelo me da mislim da je kartica više ne radi. Prije nego što sam izaći i zamijeniti ovu karticu, samo želim nekog mišljenja o tome što vi mislite. Želiš li biti siguran za reći taj uzrok svemu tome? Možda GPU izgorio je dobio vanjska strana? Hvala
Old 12 veljača 2009, 12:13
Administrator Group

A ventilator je tu razlog, to je vrlo moguće da je problem.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 veljača 2009, 12:27
Novi član grupe

JA je uzeo vanjska karticu i pokušao počevši ga vidjeti što će se dogoditi, a ja dobiti iste rezultate. Će da se može očekivati? Ili to znači ima više problema isto kao i?
Old 12 veljača 2009, 12:31
Administrator Group

PC neće boot bez GFX karticu. Fixing PC hardware je proces eliminacije. Kao što znate GFX kartica može biti pogrešan, da je prva stvar za swap.
Old 12 veljača 2009, 12:33
Novi član grupe

Ok hvala hrpa za brzi odgovor. Im 'gonna glavu i idi sada me pokupiti karticu. Ja ću Vas obavještavamo kako radi out
Old 18 veljača 2009, 14:03
Novi član grupe

U redu. JA je otišao ispred i kupili novu karticu s newegg za 30 $ kao što je to test out. Sada sam dugo bip za 5 sekundi onda pričepiti off. To se događa sa i bez hardver instaliran (samo MB, CPU, PSU instalirana). Da li postoji način da se izolirati ga samo mb, ili jednostavno CPU?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.