![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok ovdje je moje stanje i ono što sam do sada okupio. Imam stari pc od 02 koje sam sagradio, a niste koristili godinama, a tek nedavno je pokušao počevši ga. JA dobiti struju tijekom sustav za oko 5 sekundi, a zatim ga pričepiti off. Ja sam učinio sve što znam je da se testirati na ožičenje, PSU, mb, ram, provjeriti kontakte i sl. Jedini problem sam dolazak u cijeloj je AGP karticu. To ne radi (fan nikad ne dolazi na). Ja prekinute snagom konektor za ventilator na kartici i testirati kako bi vidjeli da je dobivanje snage, što je bilo. Pa ovo je dovelo me da mislim da je kartica više ne radi. Prije nego što sam izaći i zamijeniti ovu karticu, samo želim nekog mišljenja o tome što vi mislite. Želiš li biti siguran za reći taj uzrok svemu tome? Možda GPU izgorio je dobio vanjska strana? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A ventilator je tu razlog, to je vrlo moguće da je problem.
| |||
| |||
| JA je uzeo vanjska karticu i pokušao počevši ga vidjeti što će se dogoditi, a ja dobiti iste rezultate. Će da se može očekivati? Ili to znači ima više problema isto kao i? |
|
| |||
| |||
| PC neće boot bez GFX karticu. Fixing PC hardware je proces eliminacije. Kao što znate GFX kartica može biti pogrešan, da je prva stvar za swap. |
|
| |||
| |||
| Ok hvala hrpa za brzi odgovor. Im 'gonna glavu i idi sada me pokupiti karticu. Ja ću Vas obavještavamo kako radi out |
|
| |||
| |||
| U redu. JA je otišao ispred i kupili novu karticu s newegg za 30 $ kao što je to test out. Sada sam dugo bip za 5 sekundi onda pričepiti off. To se događa sa i bez hardver instaliran (samo MB, CPU, PSU instalirana). Da li postoji način da se izolirati ga samo mb, ili jednostavno CPU? |