![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Ok Itt van a helyzet és mit eddig összegyűjtött. Van egy régi PC-ból 02, hogy épül, és nem használják fel év, és csak nemrég próbáltam kezdve fel. Kapok hatalom az egész rendszer kb 5 másodperc, akkor kikapcsolja. I've done mindent tudok róla, hogy teszteljék a vezetékeket, psu, MB RAM, ellenőrizni a partner, stb Az egyetlen probléma jövök át az AGP kártya. Ez nem működik (fan soha nem jön be). Én kapcsolni a hálózati csatlakozót a ventillátor a kártyán, és tesztelni, hogy ha ez már-már erő, mely azt. Szóval ez vezetett engem arra gondolni, hogy a kártya nem működik. Mielőtt elmegyek, és ezt a kártyát, csak szeretnék néhány véleményt, hogy mit gondolsz, srácok. Lenne biztonságos mondani amit az oka mindennek? Lehet, hogy a GPU van égetett el? Köszönöm
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A ventilátor van az oka, hogy ez nagyon is lehetséges, hogy a problémát.
|
|||
|
|||
|
Kivettem a kártyát, és megpróbálta kezdve azt, hogy mi történik, és hogy ugyanazt az eredményt. Szeretné, hogy a várható? Vagy ez azt jelentené, egyre több problémát is?
|
|
|
|||
|
|||
|
A számítógép nem indítható nem Gfx kártyát. Fixáló PC hardver folyamat megszüntetése. Mint tudjuk, a Gfx kártya lehet hibás, ez az első dolog, hogy csere.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok thanks a bunch a gyors választ. Én most fejem, majd vedd föl a kártyát. I will let you know how it works out
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok. Én mentem előre, és vásárolt egy új kártyát a newegg, mint a 30 $ a vizsgált ki. Most egy hosszú sípszót 5 másodpercig, akkor leállítja. Ez történik, és nem a hardver telepítve (csak a MB, CPU, psu telepítve). Van-e olyan módon, hogy meghatározza, hogy csak az MB, vagy csak a cpu?
|