mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Bad AGP kortelę? - Ventiliatorius nustojo veikti

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 12, 2009, 12:06
Naujas Narys

Default Bad AGP kortelę? - Ventiliatorius nustojo veikti

Gerai čia yra mano situacija ir ką aš ligi šiol. Turiu seną kompiuterį nuo 02, kad aš pastatyta ir nenaudojama metų, o neseniai bandė pradedant ją. Gaunu galia per maždaug 5 sekundes, sistema, tada išsijungia. Aš padariau viską, kad aš žinau, išbandyti instaliacija, PSU, MB, RAM, patikrinti kontaktus ir tt Vienintelė problema I'm coming visos yra AGP kortelę. Jis neveikia (fan niekada ateina). Aš atjungiamas elektros jungtis į kortelę ventiliatoriaus ir išbandyti, ar ji buvo gauti galią, kuri buvo. Tad dėl šios priežasties man atrodo, kad kortelė jau nebėra darbo. Before I go out ir pakeisti šią kortelę, aš tik noriu, kas jus vaikinai manote nuomones. Ar būtų galima pasakyti, thats visa tai padaryti? Gal GPU sudegintas got out? Ačiū
Old Vasaris 12, 2009, 12:13
Administrator Grupė

Ventiliatorius ten priežasties, tai labai tikėtina, kad yra problema.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Vasaris 12, 2009, 12:27
Naujas Narys

Aš paėmė kortelę ir bandė pradėti jį pamatyti, kas nutiktų, ir galiu gauti tuos pačius rezultatus. Ar, kad galima tikėtis? Ar tai reiškia, yra daugiau problemų, taip pat?
Old Vasaris 12, 2009, 12:31
Administrator Grupė

PC nebus paleisti jokių GFX kortelė. Tvirtinimo Aparatinė yra pašalinimo procesą. Kaip žinome GFX kortelė gali būti klaidingas, tai yra pirmas dalykas, į swap.
Old Vasaris 12, 2009, 12:33
Naujas Narys

Ok Thanks a bunch už greitą atsakymą. I'm gonna galvos dabar ir eiti pasiimti mane kortele. Aš jus know how it works out
Old Vasaris 18, 2009, 14:03
Naujas Narys

Gerai. Aš nuėjau į priekį ir nusipirkau naują kortelę Newegg panašių 30 $ išbandyti. Dabar man ilgai beep 5 sekundes, tada išsijungia. Tai atsitinka su ir be aparatūros įdiegta (tik MB, CPU, PSU įdiegtas). Ar yra būdas išskirti ją tik MB, ar tik cpu?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sound nustojo veikti stubbo Sound, Speakers & MP3 Players 8 15 sausis 2009 17:12
Pelės ir klaviatūros nustojo veikti! toodlesoodles General Hardware Chat 4 Lapkritis 21, 2008 13:15
USB nebetyrinėja graemecunn General Hardware Chat 5 6 sausis 2008 16:45
Pagalba Microsoft Word nustojo veikti SgtBillcoJD Office Suites & Applications 1 15 rugsėjis 2007 09:59
ITunes nustojo veikti FalconHunter Multimedia & Codecs 10 3 rugsėjis 2007 14:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.