![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai čia yra mano situacija ir ką aš ligi šiol. Turiu seną kompiuterį nuo 02, kad aš pastatyta ir nenaudojama metų, o neseniai bandė pradedant ją. Gaunu galia per maždaug 5 sekundes, sistema, tada išsijungia. Aš padariau viską, kad aš žinau, išbandyti instaliacija, PSU, MB, RAM, patikrinti kontaktus ir tt Vienintelė problema I'm coming visos yra AGP kortelę. Jis neveikia (fan niekada ateina). Aš atjungiamas elektros jungtis į kortelę ventiliatoriaus ir išbandyti, ar ji buvo gauti galią, kuri buvo. Tad dėl šios priežasties man atrodo, kad kortelė jau nebėra darbo. Before I go out ir pakeisti šią kortelę, aš tik noriu, kas jus vaikinai manote nuomones. Ar būtų galima pasakyti, thats visa tai padaryti? Gal GPU sudegintas got out? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ventiliatorius ten priežasties, tai labai tikėtina, kad yra problema.
| |||
| |||
| Aš paėmė kortelę ir bandė pradėti jį pamatyti, kas nutiktų, ir galiu gauti tuos pačius rezultatus. Ar, kad galima tikėtis? Ar tai reiškia, yra daugiau problemų, taip pat? |
|
| |||
| |||
| PC nebus paleisti jokių GFX kortelė. Tvirtinimo Aparatinė yra pašalinimo procesą. Kaip žinome GFX kortelė gali būti klaidingas, tai yra pirmas dalykas, į swap. |
|
| |||
| |||
| Ok Thanks a bunch už greitą atsakymą. I'm gonna galvos dabar ir eiti pasiimti mane kortele. Aš jus know how it works out |
|
| |||
| |||
| Gerai. Aš nuėjau į priekį ir nusipirkau naują kortelę Newegg panašių 30 $ išbandyti. Dabar man ilgai beep 5 sekundes, tada išsijungia. Tai atsitinka su ir be aparatūros įdiegta (tik MB, CPU, PSU įdiegtas). Ar yra būdas išskirti ją tik MB, ar tik cpu? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sound nustojo veikti | stubbo | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | 15 sausis 2009 17:12 |
| Pelės ir klaviatūros nustojo veikti! | toodlesoodles | General Hardware Chat | 4 | Lapkritis 21, 2008 13:15 |
| USB nebetyrinėja | graemecunn | General Hardware Chat | 5 | 6 sausis 2008 16:45 |
| Pagalba Microsoft Word nustojo veikti | SgtBillcoJD | Office Suites & Applications | 1 | 15 rugsėjis 2007 09:59 |
| ITunes nustojo veikti | FalconHunter | Multimedia & Codecs | 10 | 3 rugsėjis 2007 14:09 |
| Temos įrankiai | |
| |