mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Slikti AGP karti? - Fan pārtraukuši darbu

Reply

Thread Tools
Old Februāris 12, 2009, 12:06
New Member Group

Default Slikti AGP karti? - Fan pārtraukuši darbu

Ok, šeit ir mana situācija un ko es esmu līdz šim iegūtus. Man ir vecs pc no 02, ka es būvēti un nav izmantojušas gadiem, un tikai nesen mēģināja sākt to. Man jauda visā sistēmā aptuveni 5 sekundes, tad tas izslēdzas. Es esmu darījusi visu, ko es zinu izmēģināt vadu, PSU, MB, RAM, pārbauda sakarus utt vienīgā problēma man nāk visā ir AGP karti. Tas nedarbojas (ventilators nekad nāk on). Es atvienot jaudu savienotājs ventilatoru kartes un pārbaudīti, lai redzētu, vai tā bija iegūt varu, kas tai bija. Tātad tas lika domāt, ka karte vairs nedarbojas. Pirms es eju, un aizstāj šo karti, es tikai vēlos, daži par to, ko jums puiši domājat atzinumus. Vai to var droši teikt thats iemesls visu šo? Varbūt GPU got sadegušo out? Pateicība
Old Februāris 12, 2009, 12:13
Administrator Group

Ventilators tur iemesla dēļ tas ir ļoti iespējams, ka ir problēma.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Februāris 12, 2009, 12:27
New Member Group

Es paņēma karti un centās sākt to uz augšu, lai redzētu, kas notiktu, un man tādus pašus rezultātus. Tas var būt gaidāms? Vai arī tas nozīmē, ka ir vairāk problēmas, kā arī?
Old Februāris 12, 2009, 12:31
Administrator Group

PC netiks boot bez GFX karti. Fixing PC aparatūra izslēgšanas process. Kā mēs zinām GFX karti varētu būt bojāta, tas ir pirmais, ko aizstāt.
Old Februāris 12, 2009, 12:33
New Member Group

Ok thanks ķekars par ātru atbildi. I'm gonna galvu, kas tagad un iet man pakaļ kartei. Es jums zināt, kā tas darbojas out
Old Februāris 18, 2009, 14:03
New Member Group

Labi. Es devos uz priekšu un nopirka jaunu karti no newegg līdzīgiem 30 $ izmēģināt. Tagad man garš pīkstiens 5 sekundes, tad tas izslēdzas. Tas notiek ar un bez aparatūru uzstādīts (tikai mb, CPU, PSU installed). Vai ir veids, kā izolēt to tikai MB, vai tikai CPU?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.