![]() |
|
| |||
| |||
| Ok, šeit ir mana situācija un ko es esmu līdz šim iegūtus. Man ir vecs pc no 02, ka es būvēti un nav izmantojušas gadiem, un tikai nesen mēģināja sākt to. Man jauda visā sistēmā aptuveni 5 sekundes, tad tas izslēdzas. Es esmu darījusi visu, ko es zinu izmēģināt vadu, PSU, MB, RAM, pārbauda sakarus utt vienīgā problēma man nāk visā ir AGP karti. Tas nedarbojas (ventilators nekad nāk on). Es atvienot jaudu savienotājs ventilatoru kartes un pārbaudīti, lai redzētu, vai tā bija iegūt varu, kas tai bija. Tātad tas lika domāt, ka karte vairs nedarbojas. Pirms es eju, un aizstāj šo karti, es tikai vēlos, daži par to, ko jums puiši domājat atzinumus. Vai to var droši teikt thats iemesls visu šo? Varbūt GPU got sadegušo out? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ventilators tur iemesla dēļ tas ir ļoti iespējams, ka ir problēma.
| |||
| |||
| Es paņēma karti un centās sākt to uz augšu, lai redzētu, kas notiktu, un man tādus pašus rezultātus. Tas var būt gaidāms? Vai arī tas nozīmē, ka ir vairāk problēmas, kā arī? |
|
| |||
| |||
| PC netiks boot bez GFX karti. Fixing PC aparatūra izslēgšanas process. Kā mēs zinām GFX karti varētu būt bojāta, tas ir pirmais, ko aizstāt. |
|
| |||
| |||
| Ok thanks ķekars par ātru atbildi. I'm gonna galvu, kas tagad un iet man pakaļ kartei. Es jums zināt, kā tas darbojas out |
|
| |||
| |||
| Labi. Es devos uz priekšu un nopirka jaunu karti no newegg līdzīgiem 30 $ izmēģināt. Tagad man garš pīkstiens 5 sekundes, tad tas izslēdzas. Tas notiek ar un bez aparatūru uzstādīts (tikai mb, CPU, PSU installed). Vai ir veids, kā izolēt to tikai MB, vai tikai CPU? |