![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok tu jest moja sytuacja i to, co zostało zebrane do tej pory. Mam stary komputer z 02, które zbudowane i nie używane od lat, a niedawno próbowali go począwszy. Uzyskać moc całego systemu przez około 5 sekund, to wyłącza. I've done wszystkiego tego co wiem do przetestowania okablowania, PSU, MB pamięci RAM, sprawdzone kontakty, itp. Jedyny problem w całej I'm coming to karta AGP. To nie działa (wentylator nie jest włączony). I odłączone zasilanie wentylatora do złącza na karcie i przetestowane, aby sprawdzić, czy było uzyskanie władzy, które było. Więc to doprowadziło mnie do myślenia, że karta już nie działa. Zanim pójdę i zastąpienie tej karty, chcę tylko niektóre opinie na temat tego, co was myśleć. Czy można bezpiecznie powiedzieć, thats przyczyną tego wszystkiego? Może dostał spalony na GPU? Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A fan istnieje z powodów, to bardzo możliwe, że jest problem.
| |||
| |||
| I wykupił kartę i próbowali go rozpoczęciem, aby sprawdzić, co by się stało, i mogę uzyskać takie same wyniki. Czy że się spodziewać? Czy to oznacza więcej problemów, a także? |
|
| |||
| |||
| A komputer nie uruchamia bez karty GFX. Naprawa sprzętu PC to proces eliminacji. Jak wiemy z GFX karty może być błędne, to pierwszą rzeczą do wymiany. |
|
| |||
| |||
| Ok thanks a bunch na szybkie odpowiedzi. I'm gonna głowa już mnie wybrać i przejść do karty. I will let you know how to działa obecnie |
|
| |||
| |||
| Ok. I poszedł dalej i kupił nową kartę z newegg jak na 30 dolarów przetestować. Teraz mogę uzyskać długi sygnał do 5 sekund, to wyłącza. Dzieje się tak i bez zainstalowanego sprzętu (tylko MB, CPU, PSU zainstalowany). Czy istnieje sposób odizolować je tylko MB, lub po prostu procesor? |
![]() |
|
| Zakładki |