mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Bad AGP Card? - Ventilator Stopped de lucru

Reply

Thread Tools
Old 12 februarie 2009, 12:06
Noile state Group

Default Bad AGP Card? - Ventilator Stopped de lucru

Bine, aici este meu de situaţie şi pentru ce le-am adunat până acum. Am un vechi PC din 02 pe care am construit si nu au folosit de ani de zile, şi doar recent, incepand încercat-o. M-am putere pe tot parcursul sistemului de aproximativ 5 secunde, atunci ea shuts off. Am făcut tot ceea ce ştiu de la test pe cabluri, PSU, mb, ram, verificat de contact, etc Singura problemă vin este de peste AGP carte. Aceasta nu este funcţională (nu vine niciodată la ventilator). Am deconectat de puterea de conector pentru ventilator de pe card şi testat pentru a vedea dacă a fost obtinerea de energie, pe care le-a fost. Deci, asta a dus-mă să cred că carte nu mai este de lucru. Înainte să merg afară şi să înlocuiască această carte, eu vreau doar unele opinii cu privire la ceea ce voi gândi. Ar fi mai sigur să spun thats cauza de toate astea? Poate a GPU-am ars-o? Mulţumesc
Old 12 februarie 2009, 12:13
Administrator Group

Un fan este acolo pentru un motiv, este foarte posibil ca este o problema.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 12 februarie 2009, 12:27
Noile state Group

Mi-am luat de la carte şi a încercat incepand-l pentru a vedea ce se va întâmpla, şi ajung la aceleaşi rezultate. Ar fi de aşteptat? Sau nu înseamnă că există mai multe probleme, de asemenea?
Old 12 februarie 2009, 12:31
Administrator Group

Un PC nu va boot fără GFX carte. Fixare pe PC-ul hardware-ul este un proces de eliminare. După cum ştim de GFX carte ar putea fi defect, care este primul lucru la swap.
Old 12 februarie 2009, 12:33
Noile state Group

Ok multumesc o grămadă de rapid răspuns. Voi cap acum şi du-te-mi aleg o carte. Nu te va lasa sa stii cum funcţionează în
Old 18 februarie 2009, 14:03
Noile state Group

Ok. Am mers înainte şi a cumpărat un nou card de la newegg pentru ca 30 dolari pentru a testa. Acum, I a lua un bip lung timp de 5 secunde, atunci ea shuts off. Acest lucru se întâmplă cu şi fără hardware instalate (doar mb, cpu, PSU instalat). Există o modalitate de a izola-l la doar mb, sau doar de procesor?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.