![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok tu je moja situácia a to, čo som zhromaždil doposial. Mám starý ks od 02, ktorú som vybudoval a nebola použitá na let, a práve pokúsil začína to. Já si moc v celom systéme približne za 5 sekúnd, potom sa to vypne. Som urobil všetko, čo viem, o to test z elektroinstalace, PSU, mb, ram, skontrolovať kontakty, atď Jediným problémom jsem prichádzajúce cez je AGP karty. Je to nefunguje (ventilátor nikdy neprichádza o). I odpojený napájací konektor pre pripojenie ventilátora na karte, a skúša, či to bolo získanie moci, ktoré bolo. Tak to ma vedie k názoru, že karta už nie je funkčné. Ako som sa ísť von a nahradiť túto kartu, chcem nejaké názory na to, čo vy myslíte. Bolo by povedať, to je príčina toho všetkého? Možno, že GPU má zápalnú ven? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fanúšik je tam z nejakého dôvodu, je to veľmi možné, že je problém.
| |||
| |||
| Vzal som si z karty a snažil začína to vidieť, čo by sa stalo, a já dostanu rovnaké výsledky. By sa očakávať, že? Alebo to má znamenať, že je viac problémov, rovnako? |
|
| |||
| |||
| A PC nebude boot bez GFX kartu. Fixing PC hardware je proces vylučovania. Ako vieme, na GFX kartu by mohlo byť chybné, to je prvá vec, na swap. |
|
| |||
| |||
| Ok vďaka banda za rýchlu odpoveď. I'm gonna hlavu von a ísť vyzdvihnúť mě kartu. Budem vás informovať, ako to funguje |
|
| |||
| |||
| OK. I šel napřed a kúpil novú kartu od newegg pre obdobné $ 30 na otestovanie. Teď jsem si dlhé pípnutie po dobu 5 sekúnd, potom vypne. To sa stáva a bez hardware nainštalovať (len mb, cpu, PSU nainštalovaná). Existuje spôsob, ako izolovať ju len mb, alebo len cpu? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zvukové prestal pracovať | Stubby | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 15. január 2009 17:12 |
| Myši a klávesnice prestala fungovať! | toodlesoodles | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 21. novembra 2008 13:15 |
| USB porty prestali fungovať | graemecunn | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. januára 2008 16:45 |
| Pomoc aplikácie Microsoft Word prestal pracovať | SgtBillcoJD | Office & Aplikácie | 1 | 15. September 2007 09:59 |
| ITunes prestali fungovať | FalconHunter | Multimedia & Kodeky | 10 | 3. September 2007 14:09 |
| Thread Tools | |
| |