мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Бад АГП картицу? - Фан заустављен рад

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Мар 2009, 12:06
Нови члан групе

Default Бад АГП картицу? - Фан заустављен рад

Ок овде је моје стање и оно што сам до сада окупио. Имам стари пц од 02 које сам саградио, а нисте користили годинама, а тек недавно је покушао почевши га. ЈА добити струју током систем за око 5 секунди, а затим га затворити офф. Ја сам учинио све што знам је да се тестирате на ожичење, псу, мб, рам, проверити контакте и сл Једини проблем сам долазак у целој је АГП картицу. То не ради (фан никад не долази на). Ја прекинуте снагом конектор за вентилатор на картици и тестирати како би видели да је добијање снаге, што је било. Па ово је довело ме да мислим да је картица више не ради. Пре него што сам изаћи и заменити ову картицу, само желим неког мишљења о томе шта ви мислите. Желиш ли бити сигуран за рећи тај узрок свему томе? Можда ГПУ изгорио је добио вањска страна? Хвала
Old 12. Мар 2009, 12:13
Администратор Гроуп

А вентилатор је ту разлог, то је врло могуће да је проблем.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 12. Мар 2009, 12:27
Нови члан групе

ЈА узети вањска картицу и покушао почевши га видети шта ће се десити, а ја добити исте резултате. Ће да се може очекивати? Или то значи има више проблема исто као и?
Old 12. Мар 2009, 12:31
Администратор Гроуп

ПЦ неће боот без ГФКС картицу. Фиксинг ПЦ хардуаре је процес елиминације. Као што знате ГФКС картица може бити погрешан, да је прва ствар за суап.
Old 12. Мар 2009, 12:33
Нови члан групе

Ок хвала хрпа за брзи одговор. Им 'гонна главу и иди сада ме покупити картицу. Ја ћу Вас обавештавамо како ради оут
Old 18. Мар 2009, 14:03
Нови члан групе

У реду. ЈА је отишао испред и купили нову картицу са неуегг за 30 $ као што је то тест оут. Сада сам дуго бип за 5 секунди онда затворити офф. То се дешава са и без хардвер инсталиран (само МБ, ЦПУ, псу инсталирана). Да ли постоји начин да се изоловати га само мб, или једноставно ЦПУ?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц