![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ок овде је моје стање и оно што сам до сада окупио. Имам стари пц од 02 које сам саградио, а нисте користили годинама, а тек недавно је покушао почевши га. ЈА добити струју током систем за око 5 секунди, а затим га затворити офф. Ја сам учинио све што знам је да се тестирате на ожичење, псу, мб, рам, проверити контакте и сл Једини проблем сам долазак у целој је АГП картицу. То не ради (фан никад не долази на). Ја прекинуте снагом конектор за вентилатор на картици и тестирати како би видели да је добијање снаге, што је било. Па ово је довело ме да мислим да је картица више не ради. Пре него што сам изаћи и заменити ову картицу, само желим неког мишљења о томе шта ви мислите. Желиш ли бити сигуран за рећи тај узрок свему томе? Можда ГПУ изгорио је добио вањска страна? Хвала
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
А вентилатор је ту разлог, то је врло могуће да је проблем.
|
|||
|
|||
|
ЈА узети вањска картицу и покушао почевши га видети шта ће се десити, а ја добити исте резултате. Ће да се може очекивати? Или то значи има више проблема исто као и?
|
|
|
|||
|
|||
|
ПЦ неће боот без ГФКС картицу. Фиксинг ПЦ хардуаре је процес елиминације. Као што знате ГФКС картица може бити погрешан, да је прва ствар за суап.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок хвала хрпа за брзи одговор. Им 'гонна главу и иди сада ме покупити картицу. Ја ћу Вас обавештавамо како ради оут
|
|
|
|||
|
|||
|
У реду. ЈА је отишао испред и купили нову картицу са неуегг за 30 $ као што је то тест оут. Сада сам дуго бип за 5 секунди онда затворити офф. То се дешава са и без хардвер инсталиран (само МБ, ЦПУ, псу инсталирана). Да ли постоји начин да се изоловати га само мб, или једноставно ЦПУ?
|