az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Kötü AGP Kart? - Fan Stopped Çalışma

Reply

Konu Araçları
Old 12 Şubat 2009, 12:06
Yeni Üye Grubu

Tamam burada durum ve ben bugüne kadar ne bir araya topladık. Ben 02 o ve inşa yıl kullanmadıysanız, ve eski bir bilgisayar var sadece kısa bir süre başlarken denedim. Ben yaklaşık 5 saniye süreyle sistemi boyunca daha sonra kapan güç alıyorum. Umarım kablo, PSU, MB test için bildiğin her şeyi yaptık, ram, vb Ben genelinde geliyorum tek sorun kişileri kontrol ve AGP card. Bu asla (Fan çalışmıyor olduğu gelir). Ben karta fan için güç konektörü kesilir ve görmek için test eğer, bu oldu güç sağlıyordu. Bu benim bu kart artık çalışma olduğunu düşünüyorum yol açtı. Önce çıkmak ve bu kartı yerine, sadece çocuklar ne düşünüyorsun bazı görüşler istiyorum. Misiniz bu şu demek tüm bu nedeni güvenli mi? Belki de GPU çıkışı yanmış var mı? Teşekkürler
Old 12 Şubat 2009, 12:13
Yönetici Grubu

Hayranıyım bu sorunun bir nedeni, bu son derece mümkündür içindir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Şubat 2009, 12:27
Yeni Üye Grubu

Ben ve kartı dışarı aldı ne olacağını görmek için bu başlangıç denedim ve aynı sonuca ulaşmak. Bu beklenebilir mi? Veya daha fazla sorunları var demek?
Old 12 Şubat 2009, 12:31
Yönetici Grubu

PC hiçbir Gfx kartı edecektir önyükleme. Bilgisayar donanım Tespit eleme bir süreçtir. Gördüğümüz gibi, Gfx kartın hatalı olabilir, bu değiş tokuş etmek için ilk şey olduğunu biliyorum.
Old 12 Şubat 2009, 12:33
Yeni Üye Grubu

Hızlı cevap için Tamam teşekkürler bir demet. Ben şu anda başkanı olacak ve bir kart beni almaya başlıyoruz. Sana nasıl dışarı eserlerini bildiririz
Old 18 Şubat 2009, 14:03
Yeni Üye Grubu

Tamam. Ben ileri gidip gibi 30 $ için test etmek newegg yeni bir kart aldım. Şimdi 5 saniye sonra kapatır uzun bir bip sesi alıyorum. Bu ve donanım olmadan olur (sadece MB, işlemci, PSU yüklü) yüklü. Orada sadece MB, ya da sadece işlemci için izole bir yolu var mı?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından