![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam burada durum ve ben bugüne kadar ne bir araya topladık. Ben 02 o ve inşa yıl kullanmadıysanız, ve eski bir bilgisayar var sadece kısa bir süre başlarken denedim. Ben yaklaşık 5 saniye süreyle sistemi boyunca daha sonra kapan güç alıyorum. Umarım kablo, PSU, MB test için bildiğin her şeyi yaptık, ram, vb Ben genelinde geliyorum tek sorun kişileri kontrol ve AGP card. Bu asla (Fan çalışmıyor olduğu gelir). Ben karta fan için güç konektörü kesilir ve görmek için test eğer, bu oldu güç sağlıyordu. Bu benim bu kart artık çalışma olduğunu düşünüyorum yol açtı. Önce çıkmak ve bu kartı yerine, sadece çocuklar ne düşünüyorsun bazı görüşler istiyorum. Misiniz bu şu demek tüm bu nedeni güvenli mi? Belki de GPU çıkışı yanmış var mı? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayranıyım bu sorunun bir nedeni, bu son derece mümkündür içindir.
| |||
| |||
| Ben ve kartı dışarı aldı ne olacağını görmek için bu başlangıç denedim ve aynı sonuca ulaşmak. Bu beklenebilir mi? Veya daha fazla sorunları var demek? |
|
| |||
| |||
| PC hiçbir Gfx kartı edecektir önyükleme. Bilgisayar donanım Tespit eleme bir süreçtir. Gördüğümüz gibi, Gfx kartın hatalı olabilir, bu değiş tokuş etmek için ilk şey olduğunu biliyorum. |
|
| |||
| |||
| Hızlı cevap için Tamam teşekkürler bir demet. Ben şu anda başkanı olacak ve bir kart beni almaya başlıyoruz. Sana nasıl dışarı eserlerini bildiririz |
|
| |||
| |||
| Tamam. Ben ileri gidip gibi 30 $ için test etmek newegg yeni bir kart aldım. Şimdi 5 saniye sonra kapatır uzun bir bip sesi alıyorum. Bu ve donanım olmadan olur (sadece MB, işlemci, PSU yüklü) yüklü. Orada sadece MB, ya da sadece işlemci için izole bir yolu var mı? |