менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Бад AGP-карти? - Вентилятор припинив працювати

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 лютого 2009, 12:06
Нові члени групи

Default Бад AGP-карти? - Вентилятор припинив працювати

Ok Ось моє становище і те, що я зібрав до цих пір. У мене є старий комп'ютер з 02, що я збудував, і не використовували кілька років, і зовсім недавно спробував її запустити його. Я отримую влада у всій системі близько 5 секунд, після чого він вимикається. Я зробив все, що я не знаю, щоб перевірити проводку, блоки живлення, MB, RAM, перевірили контакти і т.д. Єдина проблема, я проходжу через це візитна картка AGP. Вона не працює (вентилятор не приходить). Я відключив роз'єм живлення для вентилятора на карті і перевіряється, якщо воно було отримати владу, якою вона була. Так що це наштовхнуло мене на думку, що картка не працює. Перш ніж виходити на вулицю і замінити цю карту, я просто хочу деякі думки про те, що ви, хлопці, думаю. Було б з упевненістю сказати, Thats причина всього цього? Може бути, ГПУ отримала згорів? Спасибо
Old 12 лютого 2009, 12:13
Адміністратор групи

Вентилятор там причина, цілком можливо, що це проблема.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 12 лютого 2009, 12:27
Нові члени групи

Я дістав карту і спробував її запустити його, щоб побачити, що трапиться, і я отримую ті ж результати. Лі, що можна очікувати? Чи це значить є більше проблем, а?
Old 12 лютого 2009, 12:31
Адміністратор групи

ПК не буде завантажуватися з карти немає Gfx. Кріпильні PC Hardware йде процес ліквідації. Як ми знаємо, GFX карта може бути несправним, що це перше, що ви хочете обміняти.
Old 12 лютого 2009, 12:33
Нові члени групи

Ok Thanks букет для швидкої відповіді. Я збираюся зараз голову і йти мене забрати картку. Я дам вам знати, як вона працює
Old 18 лютого 2009, 14:03
Нові члени групи

Добре. Я пішов вперед і купили нову картку зі Newegg як за $ 30, щоб перевірити. Тепер у мене довгий звуковий сигнал протягом 5 секунд, після чого він вимикається. Це відбувається і без установленому обладнанні (тільки Mb, процесор і блок живлення встановлений). Чи є спосіб, щоб ізолювати його просто Mb, або просто процесор?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Звук перестав працювати stubbo Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 15 січня 2009 17:12
Миша і клавіатура перестала працювати! toodlesoodles Генеральний обладнання чат 4 21 листопада 2008 13:15
USB порти перестали працювати graemecunn Генеральний обладнання чат 5 6 січня 2008 16:45
Допомога Microsoft Word перестала працювати SgtBillcoJD Office Suites & Застосування 1 15 вересня 2007 09:59
ITunes перестав працювати FalconHunter Мультимедіа & кодеки 10 3 вересня 2007 14:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.