![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok Ось моє становище і те, що я зібрав до цих пір. У мене є старий комп'ютер з 02, що я збудував, і не використовували кілька років, і зовсім недавно спробував її запустити його. Я отримую влада у всій системі близько 5 секунд, після чого він вимикається. Я зробив все, що я не знаю, щоб перевірити проводку, блоки живлення, MB, RAM, перевірили контакти і т.д. Єдина проблема, я проходжу через це візитна картка AGP. Вона не працює (вентилятор не приходить). Я відключив роз'єм живлення для вентилятора на карті і перевіряється, якщо воно було отримати владу, якою вона була. Так що це наштовхнуло мене на думку, що картка не працює. Перш ніж виходити на вулицю і замінити цю карту, я просто хочу деякі думки про те, що ви, хлопці, думаю. Було б з упевненістю сказати, Thats причина всього цього? Може бути, ГПУ отримала згорів? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вентилятор там причина, цілком можливо, що це проблема.
| |||
| |||
| Я дістав карту і спробував її запустити його, щоб побачити, що трапиться, і я отримую ті ж результати. Лі, що можна очікувати? Чи це значить є більше проблем, а? |
|
| |||
| |||
| ПК не буде завантажуватися з карти немає Gfx. Кріпильні PC Hardware йде процес ліквідації. Як ми знаємо, GFX карта може бути несправним, що це перше, що ви хочете обміняти. |
|
| |||
| |||
| Ok Thanks букет для швидкої відповіді. Я збираюся зараз голову і йти мене забрати картку. Я дам вам знати, як вона працює |
|
| |||
| |||
| Добре. Я пішов вперед і купили нову картку зі Newegg як за $ 30, щоб перевірити. Тепер у мене довгий звуковий сигнал протягом 5 секунд, після чого він вимикається. Це відбувається і без установленому обладнанні (тільки Mb, процесор і блок живлення встановлений). Чи є спосіб, щоб ізолювати його просто Mb, або просто процесор? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Звук перестав працювати | stubbo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 15 січня 2009 17:12 |
| Миша і клавіатура перестала працювати! | toodlesoodles | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 листопада 2008 13:15 |
| USB порти перестали працювати | graemecunn | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 січня 2008 16:45 |
| Допомога Microsoft Word перестала працювати | SgtBillcoJD | Office Suites & Застосування | 1 | 15 вересня 2007 09:59 |
| ITunes перестав працювати | FalconHunter | Мультимедіа & кодеки | 10 | 3 вересня 2007 14:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |