![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci,
zajímalo, který z moniters by bylo lepší za cenu (jak $ 250) na specifikace jsou téměř totožné, oba mají rozlišení 1920x1080p, DVI-D, VGA, HDMI, pouze rozdíly jsou acer je 23''a je BenQ 22''a dynamický kontrastní poměr na acer je 40000:1 a BenQ je 10000:1 větší by bylo lepší, nebo stejné amopunt pixelů v menším prostoru? Acer a je spolehlivým dost značku? |
|
|
|||
|
|||
|
převýšení něco na obrazovkách, ale IVE používáte 2 Acer flatscreens, jeden pro kolo 2 1 / 2 let, druhé pro bout ročně, nikdy neměl problém, stále lesklá a dobrý kontrast, bez linek značek atd., a získat Použitá LOT přinejmenším
|
|
|
|||
|
|||
|
hmm, na acer vypadá velmi dobrá cena potom.
stejně tak by mohl jít s tímto
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dynamický kontrast není záležitost, běž se má bez ohledu na delší záruka, vypadá lépe a má lepší recenze.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
u výslechu Acer jako spolehlivější značku? to je k smíchu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Po stráví více než 5 minut s našimi acer laptop, uvidíte, proč im zpochybňování reliablilty
|
|
|
|||
|
|||
|
osobní názory značky spolehlivost jsou vedle zbytečné, zejména v rámci zcela odlišné produkty.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
|