![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, Διερωτώμαι ποιο από τα moniters θα είναι καλύτερα για την τιμή (και τα δύο $ 250) τα specs είναι σχεδόν ίδιες, και τα δύο έχουν 1920x1080p ψήφισμα, DVI-D, VGA, HDMI, οι διαφορές είναι μόνο το acer είναι 23''και η BenQ είναι 22''και η δυναμική αντίθεση λόγος του acer είναι 40000:1 και η BenQ είναι 10000:1 μεγαλύτερη θα είναι καλύτερα, ή το ίδιο amopunt των pixels σε μικρότερο χώρο; acer είναι και αρκετά αξιόπιστη μάρκα; |
|
| |||
| |||
| επίκλισης πω τίποτα σχετικά με τις οθόνες τους, αλλά χρησιμοποιούν IVE 2 Acer flatscreens, μια πάλη για 2 1 / 2 χρόνια, για άλλα φόρα το χρόνο, ποτέ δεν είχε πρόβλημα, ακόμη και φωτεινά καλή Αντίθετα, δεν γραμμές σήματα κλπ, και ότι οι καταναλωτές θα έχουν χρησιμοποιούνται πολλά να πούμε το λιγότερο |
|
| |||
| |||
| Χμμ, το acer ψάχνει πολύ καλό για την τιμή αυτή. μπορούσαμε επίσης να προχωρήσουμε με αυτό το |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δυναμική αντίθεση δεν πειράζει, πήγαινε με ό, τι έχει πια εγγύηση, φαίνεται καλύτερη ή έχει καλύτερα σχόλια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| u ανάκριση acer ως αξιόπιστη μάρκα; thats γελοίο! |
|
| |||
| |||
| αφού δαπανούν πάνω από 5 λεπτά με acer laptop μας, θα δείτε γιατί η ανάκριση im reliablilty |
|
| |||
| |||
| προσωπικές απόψεις των σημάτων αξιοπιστίας είναι δίπλα σε άχρηστες, ειδικά σε όλη εντελώς διαφορετικά προϊόντα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι η καλύτερη Monitor; Benq Vs Benq | Supercalifragilistic | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 10 Απρ 2009 22:29 |
| Acer epower;;; | Buchanan | Laptops, Κινητά & PDA | 12 | 30 Μαρ 2008 12:03 |
| BenQ Webcam Οδηγοί | admwd | Multimedia & Codecs | 7 | 10 Δεκ. 2007 09:31 |
| Κάθε απόψεις για Acer | 961 | Laptops, Κινητά & PDA | 17 | 9ο Αυγ 2007 01:51 |
| Η Acer AL1916W με ps3 | dannyxxx | PC & Console Gaming | 2 | 4η Αυγούστου 2007 02:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |