![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, pitajući se što je moniters bi biti bolje za cijenu (oba $ 250) naočale su gotovo identične, oba razlučivosti 1920x1080p, DVI-D, VGA, HDMI, jedina razlika su Acer je 23''i Benq je 22''i dinamičan omjer kontrasta od 40000:1 je trpak i Benq je 10000:1 bi biti bolje većim ili istim amopunt piksela u manji prostor? Acer je dovoljno pouzdan brand? |
|
| |||
| |||
| cant say ekranima išta o sebi, ali ive bio koristeći 2 Acer flatscreens, jedan za krug 2 1 / 2 godina, drugi za spopadanje godišnje, nikada nisu imali problema, još uvijek svijetli i dobar kontrast, nema linije maraka i sl., te su dobili koristi puno reći najmanje |
|
| |||
| |||
| hmm, s Acer je obličje vrlo dobra za cijenu onda. moć, te da ide s |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dinamički kontrast ne smeta, baš sve što ide s ima jamstvo duže, bolje izgleda i ima bolje recenzije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Acer u propitivanje kao pouzdana marka? taj smiješan! |
|
| |||
| |||
| nakon što potroše više od 5 minuta sa našim trpak laptop, vidjet ćete zašto im je upitan reliablilty |
|
| |||
| |||
| osobne stavove brand pouzdanost su pored beskorisno, pogotovo preko potpuno različite proizvode.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor Koje je bolje? Benq vs Benq | Supercalifragilistic | Graphics Cards & Monitors | 11 | 10. travanj 2009 22:29 |
| Acer epower? | Buchanan | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 12 | 30. ožujak 2008 12:03 |
| BenQ Webcam Drivers | admwd | Multimedija i kodeci | 7 | 10. prosinac 2007 09:31 |
| Svejedno pogleda na Acer | 961 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 17 | 9. kolovoz 2007 01:51 |
| Moj Acer AL1916W sa ps3 | dannyxxx | PC & konzole Igre | 2 | 4. kolovoz 2007 02:40 |
| Thread Tools | |
| |