![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, csodálkozó, amely a moniters jobb lenne az ár (mind $ 250) A szemüveg szinte azonosak, mind 1920x1080p felbontás, DVI-D, VGA, HDMI, csak a különbségek az Acer 23''és a Benq 22''és a dinamikus kontraszt arány 40000:1 az Acer is, és a Benq a 10000:1 nagyobb lenne a jobb, vagy ugyanolyan amopunt pixelek egy kis helyet? és az Acer egy elég megbízható márka? |
|
| |||
| |||
| cant mond semmit a képernyőn, hanem ive felhasználásával 2 Acer flatscreens, az egyik a bout 2 1 / 2 év, a többi a bout évente, soha nem volt probléma, még mindig élénk és jó ellentétben nem vonalak jelek stb, és hogy használt sokat mond a legkevésbé |
|
| |||
| |||
| hmm, az Acer keres nagyon jó az ára is. akár azt is, hogy menjen el |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A dinamikus kontraszt nem számít, csak menj, amit a hosszabb garanciális, jobban néz ki, vagy jobb véleménye.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| u kihallgatás acer egy megbízható márka? thats nevetséges! |
|
| |||
| |||
| Miután költenek többet, mint 5 perccel a mi Acer laptop, akkor miért im kihallgatás a reliablilty |
|
| |||
| |||
| személyes nézeteit márka megbízhatósága mellett használhatatlan, különösen a különböző termékeket.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor Melyik a jobb? Vs Benq Benq | Supercalifragilistic | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 10. április 2009 22:29 |
| Acer epower??? | Buchanan | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 12 | 30. március 2008 12:03 |
| BenQ Webcam Driverek | admwd | Multimédia és kodekek | 7 | 10. december 2007 09:31 |
| Minden véleményüket Acer | 961 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 17 | 9. augusztus 2007 01:51 |
| Saját Acer AL1916W a ps3 | dannyxxx | PC és konzol játékok | 2 | 4. augusztus 2007 02:40 |
| Téma eszközök | |
| |