![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, תוהה איזו מבין האפשרויות moniters יהיה טוב יותר עבור המחיר (250 $ שניהם) את מפרט כמעט זהה, לשניהם 1920x1080p ברזולוציה, DVI-D, VGA, HDMI, רק ההבדלים הם Acer הוא 23''ו''BenQ הוא 22 ואת יחס ניגודיות דינמי של 40000:1 היא Acer ו BenQ הוא 10000:1 היה גדול יותר להיות טוב יותר, או באותה amopunt של פיקסלים בתוך שטח קטן יותר? והיא Acer מותג אמין מספיק? |
|
| |||
| |||
| צביעות לומר משהו על המסכים עצמם, אבל ive been using 2 Acer flatscreens, אחד עבור תקופה 2 1 / 2 שנה, אחר עבור תקופה של שנה, אף פעם לא הייתה הבעיה, עדיין מוארת וטוב בניגוד לכך, לא סימנים וכו 'שורות, והם מקבלים השתמשו הרבה בלשון המעטה |
|
| |||
| |||
| הממ, הוא מסתכל על Acer מאוד טוב אחר כך את המחיר. אולי גם ללכת עם זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניגודיות דינמית לא משנה, פשוט ללכת עם מה יש יותר אחריות, נראה טוב יותר או טוב יותר ביקורות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| U תשאול Acer בתור מותג אמין? thats מצחיק! |
|
| |||
| |||
| לאחר להשקיע יותר מ 5 דקות עם הנייד שלנו Acer, תראה את השאלות מדוע IM reliablilty |
|
| |||
| |||
| תצוגות אישיות המותג של אמינות לצד הם חסרי תועלת, במיוחד על פני מוצרים שונים לחלוטין.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזה מוניטור יותר טוב? BenQ Vs BenQ | Supercalifragilistic | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | -10 לאפריל 2009 22:29 |
| Acer epower??? | buchanan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 12 | 30 מרץ 2008 12:03 |
| BenQ Webcam Drivers | admwd | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | -10 דצמבר 2007 09:31 |
| על כל הצפיות Acer | 961 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 17 | 9th אוגוסט 2007 01:51 |
| Acer AL1916W שלי עם PS3 | dannyxxx | PC & קונסולת משחקים | 2 | 4th אוגוסט 2007 02:40 |
| שרשרת כלים | |
| |