![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, įdomu, kuri iš moniters būtų geriau už kainą (tiek $ 250) specifikacijas, yra beveik identiški, abu turi 1920x1080p rezoliucijos, DVI-D, VGA, HDMI, tik skirtumai Acer yra 23''ir 22''BenQ ir dinaminis kontrasto santykis 40000:1 Acer yra ir "BenQ" yra 10000:1 būtų didesnė būtų geriau, ar pats amopunt taškų į mažesnio ploto? ir Acer pakankamai patikimas ženklą? |
|
| |||
| |||
| cant say anything ekrane save, bet Ive, naudojant 2 Acer flatscreens, vienas bijau 2 1 / 2 metų, kitam bout metų, niekada nebuvo problema, vis dar ryškus ir geras kontrastas, no linijų ženklus ir tt, ir jie gauna naudojama daug ką pasakyti jau |
|
| |||
| |||
| Hmm, Acer ieško labai gera kaina tada. taip pat sėkmingai gali eiti su |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dinaminis kontrastas nėra svarbu, tiesiog eiti su bet turi daugiau garantijų, atrodo geriau arba geriau apžvalgas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| U apklausose ACER AS patikimas prekės? Thats juokinga! |
|
| |||
| |||
| po to, kai jūs išleisite daugiau nei 5 minutes su mūsų Acer nešiojamas kompiuteris, pamatysite kodėl jiems apklausose reliablilty |
|
| |||
| |||
| asmeninį požiūrį į prekės patikimumą šalia nenaudingas, ypač tarp visiškai skirtingų produktų.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |